Miért nem tölt a torrent?
Figyelt kérdés
Hirtelen egyik napról a másikra nem tölt a torrent. Mivel teljesen laikus vagyok így bízom benne hogy pár itt megadott információból sikerül kideríteni valamit. Több klienst is kipróbáltam azóta utorrent, bittorrent, qtorrent. Mindegyiknél a peerek keresésénél akad meg. A laptopok wifin keresztül használom, de kipróbáltam úgy is hogy rákötöttem kábellel a wifis modemre de újraindítás után is semmi. Bízom a segítségetekben!2017. nov. 3. 18:40
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nincs seeder akitől tölthetnél. Keress másik torrentet.
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor többféle forrás több torrentjeit érdemes megnézni. Ha egyik sem indult el, az már jelzésértékű. Ha van ami normálisan tölt, akkor a többi felhasználói összetételét kell megnézni (van-e feltöltő, működik-e a tracker vagy csak egy adott megosztó torrentjei álltak-e le).
3/5 anonim válasza:
Azert csak erdemes lenne alapszinten tisztaban lenni azzal,hogy hogy is mukodik ez az egesz bittorrent protokoll.
Ahogy mar irtak,valoszinuleg nincs seed azaz feltolto,de ezt a legegyszerubb lenne megnezni.ertelemszeruen ha 0 seedet ir,akkor ez a baj,a legjobb amit tehetsz hogy varsz,hatha valamikor feljon egy.
4/5 A kérdező kommentje:
Az ncore-n nem lenne feltöltő? Ezt az oldalt használom kizárólag. Több dolog letöltésével is próbálkoztam. Feltölteni mindig feltöltöttem, ahogy azt illik. Nem lehet hogy valahogy a szolgáltatóval van probléma? Vagy magával a modemmel? Bár ezt sem látom logikusnak, főleg hogy eddig, amióta ideköltöztünk két hónapig működött. Mind-e mellett köszönöm a válaszokat.
2017. nov. 3. 21:13
5/5 A kérdező kommentje:
Ma megpróbáltam egy másik oldalról is, és működik a letöltés. Mi lehet az ncore-val?
2017. nov. 4. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!