Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki tudom deríteni egy IP...

Ki tudom deríteni egy IP címből valahogy, hogy mégis kicsodáé?

Figyelt kérdés
Valaki belépett a facebookomba és tuti, hogy nem én voltam. A fb annyi infót adott, mi az illető IP címe, annyi biztos,h közös a szolgáltatónk és egy annyira nem messze lévő települést írt ki. Kíváncsi lennék ki volt ez a merész. Van valahogy lehetőségem megtudni?
2017. nov. 3. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs, semmilyen személyes információ nem derül ki az IP-címből. Azt csak a szolgáltatója tudja és neked nem fogja kiadni kérésre sem.
2017. nov. 3. 14:31
 2/2 Koplárovics Béci ***** válasza:

"egy annyira nem messze lévő települést írt ki"

A facebook meg úgy általában akár 50-100km-t is tévedhet a helymeghatározásnál, mivel NEM GPS alapon csinálja, főleg nem egy GPS-szel nem rendelkező számítógép esetében. Szóval nem biztos, hogy az adott településen kell keresgélni az illetőt, de úgy is értheted, hogy mégiscsak te voltál az, mert pl bejelentkezett a telefonod a haverodnál wifire, a facebook meg éppen frissített.

2017. nov. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!