Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv! Internet sebesség/gyorsas...

Üdv! Internet sebesség/gyorsaság lehet gyorsabb?

Figyelt kérdés
T-home nál vagyok és szeretnék 1 gyorsabb internetet viszontha beirom hogy hol lakok ki irja hogy a leggyorsabb net ide nem jó,sőt szinte egyikse jó csak a legutolsó ( ami most van ) én szeretnék 1 sokkal gyorsabb netet de a lefedetség nem engedi,valamilyen módon lehet gyorsabb netem ( pl korlátlan mobilnet ) vagy akárhogy? köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 1. 13:29
 1/7 Derwer ***** válasza:

A lehető legprecízebben ügyeltél arra, hogy semmi konkrétat ne írjál le.

Milyen neted van, mire nem elég, miben kevesled?

Amúgy www.szelessavkereso.hu oldalon több szolgáltató ajánlata között tudsz keresni.

Mobilnet LEHET gyorsabb. És persze főleg változóbb.

2017. nov. 1. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
T-HOME 20mb/s és a letötlési sebességet keveslem ( jó lenne ha több lenne.. )
2017. nov. 1. 13:55
 3/7 Derwer ***** válasza:

20mbps már nem olyan kevés. (persze lehet sokkal több is, és el lehet fogyasztani a 20mbps-t)

WIFIN van gond? Torrent lassú?

2017. nov. 1. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy vesszük csak nekem lassú, akármelyik ismerösömmel beszélek és leakarunk tölteni valamit vagy akármi nekem max 2mb al jön nekik meg van hogy 10+ meg átlag 7 8 al és azér el gondolkodtató hogy nekem mért ilyen lassú..
2017. nov. 1. 14:04
 5/7 Derwer ***** válasza:

Na most megabit vagy megabájt?

Az ismerőseid nálad töltenek gyorsabban vagy otthon? Ha máshol, akkor neked lassú öt is , vagy nem ?

2017. nov. 1. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Náluk náluk! 2mb/s el tölt
2017. nov. 1. 14:16
 7/7 Derwer ***** válasza:

Ha valahol neked lassabb, mint a többieknek, akkor logikusan a gépeden van a hiba, nem máshol.

A 2megabit-megabájtot még nem tisztáztad. A programok általában bájtban mérnek de az internet szolgáltatók bitben. 1 bájt= 8bit, tehát 8as a váltószám.

(Bár a többi kérdésre se érkezett érdemi válasz)

Ha esetleg 20megabitről van szó, ami 2,5megabájt, akkor az is lehet, hogy G-s wifivel nyomod, aminek kb ez a teteje.

2017. nov. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!