Valóban semmi lehetőség az adatmentésre?
Egy évvel ezelőtt írtam egy piszkozatba lementett anyagot Freemail-en, amit időnként módosítottam, javítottam. Azóta megvolt a fiókban, több, mint egy éve. Tegnap akartam néhány módosítást elvégezni, de meggondoltam magamat, a "mentés" helyett az "elvetés"-re kattintottam. És a piszkozatok között most nincs meg.
A freemail baszik bele, azt mondják, nem lehet központi adatbázisból visszahozni. De én ezt nem hiszem el. Pláne egy ilyen hosszú ideje tárolt adat esetén, ami azóta nyilván több biztonsági mentésen is keresztül futott.
A szolgáltatás ingyenes!!
Minden adatról neked kell gondoskodni és biztonságba tartani!
Ingyenes szolgáltatásnál ne panaszkodj, vagy válassz egy fizető szolgáltatást.
A G-nél is így van ha törlöd akkor kakukk.
Én az Outlook-t használom levelezésnek, így minden levél a saját gépen landol, a fájlról pedig mentés készül.
Szóval minden adatvesztés a Te hibád, a freemail helyében Én is lesz/*arnám hogy naponta 10000 ember a saját a hülyesége miatt adat-visszaállításokat csináljak.
Így jártál.
Az ingyenes szolgáltatásoknál nem lehet ugrálni.
Egyébként ha fontos dolgokat egy példányban tárolsz, az személyes felelősség...
A kérdés az, hogy van-e rá lehetőség.
Nagy összeget is képes lennék rá fizetni.
"A kérdés az, hogy van-e rá lehetőség.
Nagy összeget is képes lennék rá fizetni."
-akkor sincs rá lehetőség, esetleg az előzményekből ki lehetne pillanatképet venni de 0,00001% az esélye, és csak az is részleges lenne.
Csak is a freemail adatbázisából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!