Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valóban semmi lehetőség az...

Pro Patria kérdése:

Valóban semmi lehetőség az adatmentésre?

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt írtam egy piszkozatba lementett anyagot Freemail-en, amit időnként módosítottam, javítottam. Azóta megvolt a fiókban, több, mint egy éve. Tegnap akartam néhány módosítást elvégezni, de meggondoltam magamat, a "mentés" helyett az "elvetés"-re kattintottam. És a piszkozatok között most nincs meg.

A freemail baszik bele, azt mondják, nem lehet központi adatbázisból visszahozni. De én ezt nem hiszem el. Pláne egy ilyen hosszú ideje tárolt adat esetén, ami azóta nyilván több biztonsági mentésen is keresztül futott.

2017. okt. 31. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hm... Szerinted ha a freemail adminisztrátorai nem tudnak kezdeni a dologgal semmit, mi majd fogunk tudni?
2017. okt. 31. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te lennél az első és egyetlen, aki ilyesmivel nyaggatja őket, akkor még talán segítenének is. De gondolom, naponta több ilyet kapnak, és annyira nem nagy fejőstehén a freemail, hogy erre külön rendszergazdát tartsanak. Nem ám olyan egyszerű kikeresni 1 db piszkozatot. Még ha van is róla biztonsági mentés, az egy (minimum) több TB-os adatbázisba van elcsomagolva, amit nem lehet olyan könnyen átböngészni, mint otthon a backup DVD-t (amit mellesleg Te is tarthattál volna...)
2017. okt. 31. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

A szolgáltatás ingyenes!!

Minden adatról neked kell gondoskodni és biztonságba tartani!

Ingyenes szolgáltatásnál ne panaszkodj, vagy válassz egy fizető szolgáltatást.

A G-nél is így van ha törlöd akkor kakukk.

Én az Outlook-t használom levelezésnek, így minden levél a saját gépen landol, a fájlról pedig mentés készül.

Szóval minden adatvesztés a Te hibád, a freemail helyében Én is lesz/*arnám hogy naponta 10000 ember a saját a hülyesége miatt adat-visszaállításokat csináljak.

Így jártál.

2017. okt. 31. 13:08
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Az ingyenes szolgáltatásoknál nem lehet ugrálni.

Egyébként ha fontos dolgokat egy példányban tárolsz, az személyes felelősség...

2017. okt. 31. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy van-e rá lehetőség.

Nagy összeget is képes lennék rá fizetni.

2017. okt. 31. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"A kérdés az, hogy van-e rá lehetőség.

Nagy összeget is képes lennék rá fizetni."

-akkor sincs rá lehetőség, esetleg az előzményekből ki lehetne pillanatképet venni de 0,00001% az esélye, és csak az is részleges lenne.

Csak is a freemail adatbázisából.

2017. okt. 31. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!