Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az, hogy "adom"/"ad...

Mit jelent az, hogy "adom"/"adlak"?

Figyelt kérdés

Facebookon szoktam látni, hogy ezt írják kommentbe, illetve időnként egymásnak is mondják (buszon, iskolában).

Én viszont sajnos nem tudom, hogy mit, jelent, mire használják.

Valaki le tudná nekem írni?

A válaszokat elòre is köszönöm!

2017. okt. 30. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Kb. "egyetértek".

Ütném szívlapáttal, aki kitalálta...

2017. okt. 30. 15:48
 2/5 Takysoft ***** válasza:
93%
Ez nem számítástechnikai kérdés.
2017. okt. 30. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb. "megadom, helytálló a megfogalmazás, a kifejezésmód!" Vagy ilyen "osztom a véleményed" is lehet. Vagy pl esetleg "adom rá a pontot"

Vagy "adom a véleményt, és is ezt mondtam volna a helyedben, tehát én is mindig ezt mondom ilyenkor, 'jó az észjárásod', helyes a meglátásod, egyezik a véleményünk, én is ezeket a 'magokat szoktam szórni', amikor a véleményemet kérdezik ebben a témában"

2017. okt. 30. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
*Vagy esetleg "elfogadja a választ/megoldást", "adja rá a pipát", mert okés, jó, helytálló.
2017. okt. 30. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:

#1 #3 #4

Köszönöm a válaszokat, azt is hogy nem néztetek hülyének!😉

#1 Én is...

#2 Nálam ez azért számítástechnikai kérdés mert, a számítástecnika főcsoporton van belül az Internet alcsoport, és mivel a Facebook az interneten van, és én ott láttam, így gondoltam senki nem köthet bele. Még te sem, mert nem engedtem meg.😁😉

2017. okt. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!