Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Askfm-en elvétve kapok néha...

Askfm-en elvétve kapok néha provokáló jellegű negatív kérdést ismeretlenül. Ezekre mennyire jó taktika ha egyáltalán nem reagálok?

Figyelt kérdés
mintha azt venném észre hogy ismertebb askosok akik folyamatosan válaszolnak bármi ilyen anonimra, kifejezetten célpontok, én meg ha jön ritkán egy olyan ami a külsőmet szólja le, vagy a nemi identitásomról kérdez bántóbb jelleggel egyszerűen nem válaszolom meg . jó taktika ez, vagy lehet csak több hátrányt csinálok belőle magamnak? itt az a példa jutott eszembe mikor ilyet írtak hogy homokos vagy? és ezt is töröltem mert nem akartam elkezdeni kifejteni hogy nem, nem vagyok, az illető meg azt is hiheti azért nem válaszolt rá mert biztos az szóval értitek
2017. okt. 29. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha valaki látja hogy egy sértő/provokatív üzenet betalál, onnantól kezdve mindenki más is látja hogy ezzel téged támadni lehet. A trollok elleni leghatásosabb fegyver az ignorálás, mert ha nem kapja meg a figyelmet akkor nem ér célba az üzenete sem.

Megkérdezik hogy homokos vagy-e: te leírod rá a választ. Innentől kezdve nincs mit foglalkozni a témával, és a tizedik-huszadik-századik melegséget firtató kérdésnek értelme sincs.

2017. okt. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!