Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 50Mbps internet, mégis csak...

50Mbps internet, mégis csak 16Mbps amit lemérek speedtesten, miért van ez?

Figyelt kérdés
Nemrég feljebb vetettem az internet csomagomat 50Mbps-re, 1 hónapig zökkenőmentesen ment, most meg leesett 16Mbps-re és nem értem mi a probléma. Újraindítottam a modemet, a wifi routert is, a kábelt is kicseréltem, de seemi nem történt.
2017. okt. 29. 13:06
 1/6 Captain Logic ***** válasza:
Kérdezz rá a szolgáltatónál.
2017. okt. 29. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A csomagodhoz tartozó garantált sebességet nézd meg, mert ha mondjuk 15mb/s a garantált, akkor "nincs jogod" panaszt tenni.

(esetleg ha leírod melyik szolgáltató, tudunk segíteni)

2017. okt. 29. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
A garantált sebesség 50Mbps. Internetszolgáltató az Elektronet.
2017. okt. 29. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Először a "garantált" fogalmát kéne tisztába tenni:

50 Mbit letöltési sávszélesség, 4 Mbit feltöltési sávszélesség

1 db 500 MB méretű e-mail postafiók

korlátlan letölthető adatmennyiség

(Garantált sávszélesség: 3 / 0,25 Mbit/s le- ill. feltöltési irányban)

Ez az elektronet oldaláról van és az 50-es neted garantált sebessége 3 megabit!!

2017. okt. 31. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok mostmár, hogy a sebessége az internetemnek 3Mbps. De azt nem értem, hogy ha eddig 50Mbps-el töltöttem le, akkor most miért nincs meg az az 50Mbps? Pedig 50Mbps a letöltési sávszélesség.
2017. nov. 1. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Vedd ajándéknak, beetetésnek, aminek akarod. Sajnos a garantált a mérvadó mindenhol!
2017. nov. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!