Miért tilt le folyamatosan a facebook?
Kiírja hogy letiltott és menjek a sugóközpontba ott ez áll:
Why was my account disabled?
Your account was disabled because we determined that you are ineligible to use Facebook. For more information about our policies, please review the Facebook Terms. If you think your account was disabled by mistake, please contact us.
Csak azt nem értem miért nem vagyok jogosult. Az ellen vetéssel élést is megcsinálom a személyimet is beküldtem vagyis az első oldalát ahol a képem ott van.
Azóta sikerült megoldani a problémát?
Csak, mert ha igen, akkor engem is érdekel e, hogy hogyan :)
Hello!
Igen azóta sikerült. Pontosan énse tudom megmondani hogyan. Sokat próbálkoztam figyeltem mindenre hogy ne legyen ok a tiltásra és csináltam egy emailt ami teljesen más névvel van mint azok amiket eddig használtam. Végül így csináltam egyet és ugye akkor már nem tiltott le.
Az még fura volt hogy ebbe a fiókomba is megadtam már egy olyan telefonszámot amit egy másik letiltott fiókban használtam és azt elfogadta pedig addig nem.
A tanácsom az lenne, hogyha nem sürgős várj kb 1 hónapot és aztán teljesen más emailel próbál meg csinálni.
De a legfontosabb ami most jutott eszembe, hogyha kér profilképet akkor oda mindenképp csinálj egy selfiet magadról, mert ha nem azért is letilthat és tölts ki mindent az oldaladon hogy valós legyen.
Azóta ugye kért egy teloszám megerősítést akkor adtam meg, de azóta semmi gond.
Kellett kis időre más fiók is úgyhogy most két fiók van a birtokomban és azért se tilt le.
Ha sikerül, akkor meg vigyázz ne csinálj semmi olyat ami okot hagyhat a tiltásra. :)
Ha van kérdésed vagy valami nyugodtan írj akár privátot is. Ilyen későn lehet néhol furán fogalmaztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!