647843587 kérdése:
Facebook nem enged belépni! Vélemények? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap megpróbáltam belépni a laptopomon a facebook fiókomra de azt írja hogy a fiókom ellenőrzése érdekében töltsek le egy programot ami a facebook és eset közös fejlesztése hogy a kártevőket kiirtsa. Azt is írja hogy a géphez tartozó rendszegazdai jelszót is meg kell majd adni. Nekem ez úgy tűnik kémprogram. Vélemények?2017. okt. 26. 20:56
2/2 anonim válasza:
Ilyen nincs, illetve olyan van, hogy az Eset ingyenes kiegészítője, a Social Media beépül a Facebook fiókodba. Nekem ez adathalászatnak látszik, azért is, mert az ESET (illetve a hazai képviselete, a Sicontact) ilyet SOHA nem kér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!