Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom eltüntetni? A...

Hogyan tudom eltüntetni? A citromail-en (és most már az iwiw-en is) az jelenik meg, hogy X új (olvasatlan) üzenetem van, miközben nincs.

Figyelt kérdés
Újra megnyitottam az összes üzenetemet, hátha megjavul, de nem sikerült neki. Valakinek valami ötlete van?
2008. okt. 22. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Gépház üzen

október 17.

Üzenetek funkció hibája és javítása

Mint azt valószínűleg sokan tapasztaltátok, október 17-én péntek hajnalban leállt az Üzenetek funkció, ezt csak kora délutánra sikerült helyreállítani. A problémát több hardverelem együttes meghibásodása okozta, amelyek cseréje és javítása után az előző nap hajnali adatbázis-mentésből kellett visszaállítanunk az üzeneteket. Sajnálatos módon ezért az október 16-án napközben írt személyes-, kör- és klubüzenetek jelentős többsége elveszett, és kicsi az esély, hogy maradéktalanul helyre tudjuk állítani azokat. Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Megértéseteket köszönjük.

2008. okt. 22. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam is jelzi,hogy új üzenetem van,de közben meg nincs is!Elég idegesítő,de majd csak egyszer kijavítják,aztán nem jelez.
2008. okt. 22. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké, persze, én is olvastam a Gépház üzenetét, de ez nem válasz a kérdésre... És igen, nagyon idegesítő. Bár a citromail-en már kezdem megszokni.
2008. okt. 22. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
A citromailen nem tudom mit jelez.Ott legfeljebb kaptál egyszer egy emilt az iwiwtől,hogy új üzeneted jött.Szépen kitörlöd a francba.Az iwiw-vel meg nem tudsz mit csinálni,úgy szar az az egész,ahogy csak van.Nem tűnt még fel?Esetleg próbáld meg,hogy megkérsz valakit,hogy írjon neked,aztán ha megkaptad ráklikkelsz a kezdőlapon arra a linkre,hogy x új üzeneted van,meg is nézed az újat,aztán lehet akkor visszateszi a számlálót nullára.De közel sem biztos.
2008. okt. 22. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gond az iwiw-es üzeneteimmel.
2008. okt. 23. 13:26
 6/7 A kérdező kommentje:

A citromail-es teljesen független az iwiw-estől...

Köszi mindenkinek.

2008. okt. 23. 13:40
 7/7 anonim válasza:
Én is ezt tapasztaltam : -3 új üzenet. De egy üzenetet sem látok. Ha meg jön eg yúj levelem akkor, az iwiw-en nem látom, csak ha a freemail címen kapott értesítőben megadott linkre kattintva nyitja meg a levelemet...Nagyon bosszantó.
2008. okt. 29. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!