Facebookon be lehet állítani, hogy ne látszódjon ha hozzászólok egy poszthoz vagy reagálok rá?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek sosem látok se reagálását se poszthoz hozzászólását, csak saját megosztását, meg néha az én posztomhoz ír vagy reagál rá, vagy amiben meg vagyok jelölve. Nem tudom, hogy tényleg nem szokott máshova írni, vagy csak be van állítva, hogy csak az illetékes lássa?2017. okt. 20. 21:04
1/2 anonim válasza:
Nem lehet azt megcsinálni, hogy ne lássák. Max. nem érdekli. Én sem vagyok olyan típus, hogy hozzászoljak valamihez; az a saját dolguk. Arra nem gondoltál, hogy megnézed, küldött e a kommentre smilekat?
2/2 A kérdező kommentje:
Az enyémhez hozzászólt meg reagált rá már néhányszor, azt tudom.Az érdekelne, be lehet úgy állítani, hogy csak az lássa a hozzászólást, akinek a posztjához írja?
2017. okt. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!