Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ilyet csinálni...

Hogy lehet ilyet csinálni facebookon?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy csinálhatok olyat, hogy egy embert nem letiltok, hanem csak azt tiltom hogy csak egy két ember ne tudjon jelölni és követni?

2017. okt. 19. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy lehet ilyet?
2017. nov. 2. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy lehet valahogy, mert volt egy lány, aki nekem az ismerősöm volt, és kitörölt az ismerősei közül, aztán visszajelöltem újra, ő elutasította aztán utána már nem volt olyan lehetőség hogy bejelöljem.
2017. nov. 2. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Az csak akkor jön elő, ha bejelöl, visszautasítod, és újra bejelöl.
2017. nov. 2. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze,lehet,de csak akkor ha bejelol ismerosnek,es te elutasitod.Akkor felajanl egy olyan lehetoseget,hogy tobbe ne tudjon bejelolni,hogy megjeloles keretlen felhasznalonak,v megjelolesnek,zaklatasnak..

En mar voltam igy .Probald ki,csinalsz egy alprofilt amit kesobb torolsz,bejelolod magad vele,es meglatod az opciokat.En igy szoktam kiprobalni,ha nem tudok valamit,hogy pl.latjak e ha kovetem...stb.

2017. nov. 2. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!!
2017. nov. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!