Ha YouTube-ra feltöltök egy jogvédett videót (Pl: filmet), de azt csak privátba lenne mindig, akkor is leveszik?
# 10
A youtube-ka a régi-magyarosított tom és jerryt, hupikéket se tűri meg;)
Valószínűleg egy kretén a jelentgető, kinek agyi kapacitása a brazil sorozatok szintjén rekedt meg, hogy csak a sz@rra van igénye.
Bizonyára gyereke is agyhalott lesz a megasz@r színvonaltól...
Az számomra sem szimpi, amikor valaki azért tölt fel egy alkotást, hogy abból megszedje magát, amikor lotasz köze a készítéshez-ez görénység.
Azzal semmi bajom, ha a feltöltés miértje a megosztás, a mű megismertetése másokkal, mert sehol nem látható vagy beszerezhető az.
Nagyon sokaknak öröm, amikor egy gyermekként látott alkotást megmutathatnak gyerekeiknek.
Látom elterjedt ez a tükrözött vagy még nagyított képű feltöltés...az ilyet töröljék a fenébe!
Ezek az alja megélhetési feltöltők...fúj.
Nagyobb internetcsomagra váltottam, és teszteltem pár sorozattal és egy filmmel. Felkerült a film és a sorozat is, de mindig azt írja ki letiltva az egész országban, de az egyik sorozatnál próbáltam 4x is mindig ez a üzenet fogadott a feldolgozás után [link]
Ennyire be szígórit már a YouTube hogy a feldolgozás után egyből eltávolítsa a szerzői jogi tartalmakat?
Pár év és mindet így kitud szűrni?
# 14
Részemről, ha az újabb vackokat lekapják nem bánom, ft-ot sem érnek.
Viszont örülhetsz, hogy nincs már büntetés ilyen feltöltésért, ami kizárást vagy 15perces feltöltéseket tesz lehetővé 6 hónapig:D
A probléma nem egyedi. Az inda a végét járja. A következő a videa lesz sajnos.
Nem rég egy megállíthatatlan folyamat indult el ami tilt mindent.
A proart, Mahasz, Artisjus és társai szanálnak gőzerővel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!