Youtubeon ha privátra rakom az összes nem saját tartalmú videómat az elég hozzá hogy ne tudják jelentgetni? Vagy törölni kell őket?
Jelenteni nem tudják, de a rendszert nem lehet kicselezni ettől. Ha a tartalom olyan jellegű hogy azonnali blokkolás jár érte akkor a láthatósági állapota ezt nem tudja befolyásolni. Ha tűrt a tartalma de az a jövőben megváltozik, a rendszer automatikusan újraellenőrzi a videókat és ha a tiéd ennek nem felel meg akkor blokkolni fogja, megint függetlenül a láthatóságától. Ha csak flaggeli hogy van benne jogvédett tartalom de azt te elismered, akkor mindaddig megmarad a videó amíg a jogtulaj meg nem változtatja ezt az állapotot, ilyenkor a rendszer a flaggelt videókat megint csak némítja/letiltja/korlátozza, függetlenül attól hogy publikus vagy sem.
Tehát ha az a terved hogy mondjuk videotékát csinálsz a Youtube-csatornádból hogy oda feltöltsd illegálisan a filmeket, azok tiltását és a csatornád felfüggesztését nem fogja befolyásolni hogy a videók már eleve privátként lettek feltöltve.
Én teszteltem a Dailymotion-t, sajnos ott is törlik a privátot is, és előbb utóbb a fiókot is.
A Vimeo-n is törlik, de privátot még nem törölték nekem.
Indavideó és videa még nem törölt le nekem privátba rakott filmeket.
Én a felhő tárhelyekbe nem nagyon bízok meg, mert a Google is csökkentheti a tárhelyet mint a Microsoft és törölt pár fájt, és közbe bele nézhetnek a felhőbe, vagy nem lehet bejelentkezni a fiókba, a kisebb tárhelyek meg becsődölnek.
Kedves első válaszoló!
Szerinted is igazam van a felhő tárhelyekkel kapcsolatban?
Melyiken érdemes tárolni akkor a filmeket zenéket, CD, DVD, BLU-RAY lemez, Pendrive, SSD, SD kártya, merevlemez, LTO?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!