Hogy keresnek pénzt a release készítők?
Ez egy verseny, hogy kik keszitik a stabilabb cracket bizonyos technologiak ellen, foleg miota a denuvo nyiltan feltorthetetlennek allitotta magat. A szakmai elismeres onmagaban olyan ertek ami penzhez juttatja az embert, sok cracker kap allasajanlatot az aldozataitol, illetve a fogyasztoik is penzelik oket tamogatasokkal.
Valvenal is dolgozik jo par egykori privat hacker a vacon, bar eleg rossz pelda mert beka segge alatt van a vac jo par eve.
Illetve crack minosegek is sokat er hirnev szempontbol, ha a denuvot teljesen ki tudjak szedni akkor joval jobban fut a jatek a nevetseges virtualizacio miatt amit a denuvo raeroltet, igy azt a rlst fogja tolteni mindenki, nem pedig azt ami csak megkeruli a denuvot. A lenyeg, hogy a penz masodlagos nyereseg egy ilyen versenyben.
Ugyanaz ami a feliratokat készítő egyéneknek. Szeretnék, ha más is élvezni tudná a filmet, sorozatot az anyanyelvén és közben még nyelvet is gyakorolnak munka közben. Jó érzéssel tölti el őket, hogy emberek ezreinek biztosítják a szórakozást azáltal, hogy szélesebb körben tesznek elérhetővé egy-egy alkotást a nyelvi korlátok lendöntése miatt. Nem mindenkit a pénz motivál.
Lehet, hogy egyesek csak szeretnék megosztani az élményt másokkal is jó minőségben:)
Szerinted én miért szerkesztek Google Térképet rendszeresen? Van hogy órákat csak ezzel töltök. Nyitvatartási időket ellenőrzök, képeket publikálok, címeket pontosítok,új helyeket töltök fel stb. Tudom milyen bosszantó mikor cserben hagy a technológia és bóklászol ATM és kisbolt után egy idegen helyen, mert pontatlan a térkép. Jó érzés, hogy általam másoknak picit könnyebb az élete. Az emberekben van ilyesmire késztetés.
A szerzői jogok megsértését pedig sokan elvből élvezik:D Ahogy én is. Mocskos megoldások egy elavult korból. A tényleges hasznot pedig már előttem kifejtették.
A baj az, hogy az agyad a pénz körül jár, ha ezt kívülre helyezed hamar megérted a miérteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!