Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet "zárt" (csak...

Hogyan lehet "zárt" (csak követés esetén megtekintésre engedett) Instagram profil képeit és videóit valahogy megtekinteni?

Figyelt kérdés

Én a saját profilomat (képeimet, videóimat) bárkinek engedem megtekinteni. Viszont vannak olyan felhasználók az Instán, akik egyrészt senkit sem követnek, másrészt pedig csak akkor engedik az anyagaik megtekintését, ha követik őket (amit persze csomószor elutasítanak). De találkoztam olyanokkal is, akiknek 0 követett személye volt, míg kb. 200 követője.

Ez a beállítás persze mindenkinek szíve-joga, viszont nekem különböző okok miatt fontos lenne időnként, hogy lássam 1-2 képét az ilyen letiltó személyeknek (nem is a személyük, hanem a település lenne a lényeg). Tehát csak teljesen korrekt okokból, amit itt nem részleteznék.

Vagyis az Instán van-e olyan funkció vagy más Instá-s lehetőség, mint a Facebook-on, ami pl. az ilyen "zárt" felhasználó közös ismerősére rákeresve az általam nem elérhető FB-felhasználó oldaláról így már ad ki képeket.

De ha nincs ilyen lehetőség az Insta-n, azt is megértem.

Előre is köszi!

2017. okt. 16. 10:57
 1/2 Shaddark ***** válasza:

"mint a Facebook-on, ami pl. az ilyen "zárt" felhasználó közös ismerősére rákeresve az általam nem elérhető FB-felhasználó oldaláról így már ad ki képeket. "

Igazából így csak megtalálni lehet a facén a "mindenki láthatja" opciós képeket.

Ha "csak ismerősöknek" van beállítva a láthatóság, akkor ott (Facebook) sem láthatod őket.

Szerintem, ha csak nem hibés az insta programozása, nincs ilyenre lehetőséged.

De egyszerűen kipróbálhatod, írd be a google-ba a user nevét akinek látni akarod a képeit, utána hogy site://www.instagram.com

2017. okt. 16. 11:23
 2/2 anonim válasza:
100%
Nem lehet ilyet az instán. Aki privát fiók, annak nem láthatod a képeit, csak ha engedélyezi, hogy kövesd. Csak a bemutatkozó leírását láthatod. Ha a googleba beírod hogy XY Instagram, akkor sem fogja értelemszerűen kiadni a képeit, mert le vannak védve. Ez csam híres emberekkel működik, de azok meg eleve nem privátak.
2017. okt. 17. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!