Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetre fizessek elő?

Milyen internetre fizessek elő?

Figyelt kérdés
A legolcsóbb csomagot keresem internetben.Lehetőleg vezetékes, de minden ötlet jól jön, mert szeretném lecserélni a mobil internetemet, azt nem szeretem.A lényeg, hogy olcsó legyen, a bekötés is, a havi díj is és korlátlan legyen, ha lehet.
2010. máj. 29. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia .Írd ide a lehetőségeidet /hogy ott ahol laksz melyikek vannak/és segítünk kiválasztani a legjobbat.
2010. máj. 29. 12:59
 2/8 czibles ***** válasza:
100%

[link]

itt nézz körül. ki tudod választani, hogy hol laksz pontosan, és megmondja, hogy milyen lehetőségeid vannak.

2010. máj. 29. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
digi..ha teheted :)
2010. máj. 29. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Budapest 23. kerület

Ez is ennire számít?

De gondoom vezetékes lenne jó, olcsó, meg korlátlanés gyors nem?

jajj nem értek hozzá, és nem szeretném ha amiko bemegye bárhová egyből rám tukmáljanak valmit :)

2010. máj. 30. 12:52
 5/8 A kérdező kommentje:

És az hogy adsl vagy kábel mi a különbség?Vagy wireless azt végképp nem tudom mi?

Hát totál nőből vagyok mert én ehhez nem érek :))))

Köszi aki segít nekem :)

2010. máj. 30. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:
És hogy hány megabit 4-8 között már jó vagy az lassú?
2010. máj. 30. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudnod kéne, hogy mire akarod használni, ha csak alap felhasználás Youtube/email/böngészés akkor 4-5 Mbps bőven elég, ha sok filmet akarsz letölteni akkor lehet hogy több kéne de 5 Mbps-sel sztem már azt is meg lehet oldani, szóval elég.

A fenti linkkel kapcsolatban arra azért érdemes odafigyelned, hogy az adsl a T-COM hálózatán megy, így ha kis szolgáltatót választasz és hibát jelentesz be akkor a saját szolgáltatód továbbjelenti a T felé ők meg csinálnak valamit majd visszaadják a kis szolgáltatónak. Ha van bármilyen T-s szolgáltatásod (T-Com telefon, vagy T-kábel) akkor érdemes amellé a T-online választani és csomagban mindkettőre kapsz kedvezményt.

Az ADSL vagy Kábelnet kérdésben technológiailag jobb a kábelnet, de sajnos vannak területek ahol vannak kapacitásproblémák. Esetleg a könyéken/szomszédoknál érdemes érdeklődni, hogy milyen netük van és milyen tapasztalatuk a szolgáltatóval. Az ADSL minősége attól függ mennyire vagy messze a kihelyezett DSLAM-tól (mondjuk adsl központ), ha közel vagy akkor betonstabil, ha nagyon messze akkor lehetnek gondok.

2010. máj. 30. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, ez jó sok infó volt :D

Igazából nem töltögetnék semmit különösebben.Max lánykámnak meséket, de akkor arra elég.

majd érdeklődöm itt kinek mi van.

Köszi :)

2010. máj. 31. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!