Mit csináljak? Ebay-en véletlenül többet licitáltam egy termékre, mint amennyit akartam.
Interneten olvastam ezt:
"Önnek lehetősége van arra, hogy visszavonja ajánlatát, amennyiben a termék aukciójának lejárati idejéből több, mint 12 óra van hátra. Amennyiben a határidő lejárt és Ön nyeri meg a terméket, akkor föl kell vennie a kapcsolatot az eladóval és tőle kell kérnie a tranzakció törlését.
Kérem, másolja ezt a hivatkozást egy új böngészőablakba, majd jelentkezzen be jelszavával és felhasználónevével, a licit törlésének kérvényezése érdekében.
Amennyiben még módjában áll visszavonni ajánlatát, a megjelenő űrlapot töltse ki értelemszerűen, adja meg a termék számát és az okot, hogy mi miatt szeretné törölni a licitjét (Entered Wrong amount –rossz összeget ütöttem be). Ezek után kérem, kattintson a „Retract Bid” (licit visszavonása) hivatkozásra.
Miután visszavonta a téves licitit értékét,amennyiben megszeretne vásárolni a terméket, újra kell licitáljon, mivel a termékkel kapcsolatos összes ajánlata törölve lesz"
Megcsináltam de talán nem fogadja el az ebay,mert ezt írta ki:
No Bids to Retract!
Our records show that you have no outstanding bid on itemFacial Face Body Skin Sponge Plush Powder Puff Pads Makeup Cosmetic Tool 5Pcs (item #202075385911).
Mit csináljak?
Be vagy jelentkezve, amikor a Rectract-ot nyomod?
Ha nem sikerul, irj az eladonak. Egyszer en is ranyomtam egy nagyondraga postakoltsegu vacakra, uzenetben lemondtam es minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!