A Facebook-on hogyan lehet beállítani, hogy ne látszódjon (pl. az ismerőseimnek), mikor jelentkeztem be utoljára?
Van ilyen funkció, be is állítottam. De az ismerőseimet ugyanúgy, továbbra is látom, a Facebook felület jobb oldalán lévő függőleges sávban. És azt is, hogy ők mikor voltak fent a Facebookon.
Ebből gyanítom, hogy ők is ugyanilyen alapon látnak engem.
Emiatt érdeklődnék, hogy tényleg van-e ilyen funkció, és ha igen, akkor hogyan lehet beállítani. Olvastam néhány fórumon, hogy nincs ilyen, és hogy ez a beállítás csak egy kamu, nem működik valójában.
De hátha van itt valakinek valamilyen tapasztalata.
Ja, és még egy kérdésem lenne, hogy a nevek melletti időpontok arra vonatkoznak, amikor valaki utoljára fent volt a FB-on (tehát amikor kilépett), és nem arra, amikor bejelentkezett, ugye?
Előre is köszi!
"De az ismerőseimet ugyanúgy, továbbra is látom, a Facebook felület jobb oldalán lévő függőleges sávban. És azt is, hogy ők mikor voltak fent a Facebookon":
azt kihagytam, bocsi, hogy annyi a különbség, hogy ez a sáv kicsit halványabb, szürkébb:-).
De amúgy minden említett dolog ugyanúgy látszik róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!