Megváltozotta chromeban a betűtípus, hogy tudnám visszaállítani -a nem szokványos módon-?
Bizonyos szövegek így néznek ki és nagyon zavaró [link]
Szeretném visszaállítani valami olvashatóbbra, de a chrome beállításain belül a betűtípus testreszabásánál hiába állítom át, ugyanilyen marad.
Próbálkoztam a Advanced Font Settings bővítménnyel is, valamint párszor újratelepítettem a chromeot is, de semmi változás.
Ötlet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__6..
ez segíteni fog nézd meg!
Láttam, hogy sokaknak van hasonló gondjuk, bár észrevettem, hogy egyiknek sem lett dőlt, mint nekem, ami kifejezetten zavar.
Amúgy a font beállításokat már néztem, a böngészési adatokat naponta törlöm, egyszer még az alapértelmezettre is visszaállítottam a chromeot, de semmi.
A legjobb megoldásnak mind közül a DirectWrite törlése volt innen: chrome://flags/ , csakhogy nekem nincs olyan (s e szerint már senkinek nincs: [link] )
Mi lehet a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!