Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok jelenteni valakit...

Hogy tudok jelenteni valakit DeviantArton?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy írtam egy teljesen elfogadható kommentet egy kép alá, nem volt benne káromkodás, se egyéb baromság. Az ilető reakciója azonban az volt, hogy elrejtette a kommentemet és blokkolt. Kicsit előtte ráírtam egy megegyező hangsúlyú kommentet egy másik felhasználóra, de ő meg lekoptatott azzal, hogy "nem ismerlek, nem is érdekel ki vagy, haggyá békén". Ő ugyan nem tiltott le, de nála úgy döntöttem, hogy elrejtem a kommentemet ilyen hülyeség után.

Tudom jól, hogy az internet is tele van síkhülyékkel, de ez az ilyen ok nélküli belémrúgás azért mégiscsak felháborító. Hogy tudnám jelenteni azt, aki ok nélkül tiltott le engem? Voltaképpen az volt a bűnöm nála, hogy megdícsértem egy karácsonyos rajzát. Előre is köszönöm a segítséget.

2017. okt. 9. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Sehogy, miert is kene indoklas ahhoz, hogy letilts valakit?
2017. okt. 9. 08:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Brühühü, b_szogattam valakit erre letiltott, anyu segíts... Szánalmas vagy.
2017. okt. 9. 09:43
 3/10 A kérdező kommentje:

1: Szóval neked nem kell ok, hogy dühös legyél valakire, csak úgy hobbiból bepipulsz rá és másokat is ellene hangolsz hazugságokkal, bizonyíték nélkül

2: Tudsz te olvasni? Tisztán leírtam, hogy mi a helyzet. Tisztán, világosan érthetően. Nem írtam semmi sértőt nekik. Az alapból síkhülye mond neked valamit? Vagy az, hogy pl iskolában egy felsős kiszemel magának egy alsóst és őt szapulja a "barátaival" OK nélkül?? Bizonyára az áldozat a hibás mindenképpen, ugye? Kirabolsz pl valakit, és nem téged csuknak le, hanem akit kiraboltál. Ezt dolgozd fel. És éld ki máson a kötekvési hajlamaidat, ha kérhetem, mondjuk öldöss le csomószor valami videójátékban nemlétező személyeket.

Ment a vörös kéz mindkettőtöknek

2017. okt. 9. 10:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Oh és 27 vagyok, nem kis 10 éves, aki fut az anyjához minden apróság miatt. Vagy talán ti is úgy vélitek, hogy felnőttként tűrni kell mindent vaskeménységgel, egy felnőttnek nem lehetnek érzései? -_- Ezen gondolkozzatok el, ha kérhetem.
2017. okt. 9. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Felnőttként el kéne fogadni, hogy minden ember egy külön világ, saját hülyeségekkel és rigolyákkal, amiken kiakadni fölösleges, mert a másik embert nem fogod tudni megváltoztatni, csak a saját életedet bonyolítod.

Ha valaki nem akarja, hogy kapcsolatba lépj vele, akár csak egy komment erejéig is, akkor nem akarja. Ezen fölösleges kattogni, lépj tovább, elég nagy a világ mindkettőtöknek.

Egyébként a DA adminjai is valszeg pontosan így gondolkodnak. Ez egy alkotói tér, nem country club, ahol mindenkitől elvárják, hogy úriemberként viselkedjenek egymással. Valszeg nincs is hozzá elég emberi erőforrás, hogy minden piszlicsáré udvariatlanság miatt közbelépjenek.

2017. okt. 9. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

"Nem írtam semmi sértőt nekik."

Vagy csak azt hitted, neki lehetett sértő.

" Az alapból síkhülye mond neked valamit?"

Tükörbe néztél?

" Vagy az, hogy pl iskolában egy felsős kiszemel magának egy alsóst és őt szapulja a "barátaival" OK nélkül?? Bizonyára az áldozat a hibás mindenképpen, ugye? Kirabolsz pl valakit, és nem téged csuknak le, hanem akit kiraboltál."

Igen, az hogy egy magánoldalon valaki letilt, az nyilván párhuzamba hozható az iskolai zaklatással. Te tényleg ekkora idióta vagy?

" Ezt dolgozd fel. És éld ki máson a kötekvési hajlamaidat, ha kérhetem, mondjuk öldöss le csomószor valami videójátékban nemlétező személyeket."

Sokkal viccesebb a magadfajta idióták pellengérre állítása.

"Ment a vörös kéz mindkettőtöknek"

Sőt tudod mit, tilts le engem is, hátha helyreáll a lelki békéd.

2017. okt. 9. 13:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Ötös: Én ezt értem. De ez valahogy kb olyan, hogy életedben először bemész egy étterembe, jólöltözötten, normális viselkedéssel, kérsz mondjuk valami levest, és nem hajlandóak kiszolgálni, hanem kihajítanak az utcára, mert még sosem jártál ott, új vendég vagy ott, nem ismernek. Ennyi erővel mindenkit hajítsanak ki, mert csak látásból ismerik őket.
2017. okt. 9. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
#2 nem, de te ismet hisztizel, noj fel es mellozd ezt a toxikus hisztis viselkedest ha be akarsz illeszkedni valahova.
2017. okt. 9. 13:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Hatos: Mert egy képre pozitív komment aztán nagyon sértő vagy ha barátkozni akarok vele...

"Tükörbe néztél?" Képzeld én sem vagyok tökéletes, de én legalább nem rúgdosom a másikat ok nélkül. Ja várj, piszkálni kell másokat és sértegetni ok nélkül, mert az a divat, a módi, a trend... Idióta.

"Te tényleg ekkora idióta vagy?" Ezt inkább én kérdezem tőled. Te nem látod át a PÉLDÁNAK felhozott helyzet értékét és hülyeséggel takarózol.

"Sokkal viccesebb a magadfajta idióták pellengérre állítása" Anyádék aztán jól megneveltek. Várj, kitalálom, kb tizen vagy huszonéves lehetsz, de az értelmi szinted egy ötévesével egyenlő.

Te is kaptál vöröst, ne aggódj. De TUDSZ OLVASNI? ENGEM tiltottak le ok nélkül, nem én őket! Nagy kár, hogy mindenki mindenhez valami okot köt. Túl hülye vagy, hogy felfogd: vannak dolgok is, amik OK NÉLKÜL történnek. Kis példa a cápatámadás emberre. Bizonyára az ember a hibás, aki azt se sejti, hogy a cápa ott ólálkodik körülötte. Nőjj fel végre és nyisd ki a csipás szemed. Vannak dolgok, amikhez a "miért" köthető és van, amikhez NEM! Kötöttek már beléd az utcán? Támadt meg ingerült kóbor kutya OK NÉLKÜL? A vadállatokban ott a ragadozó ösztön. Láttam már videót, ahol állatkertben baba nézi az oroszlánt, elfordul és már TÁMAD is az oroszlán. De nekikoccant a vastag üvegfalnak. Ja és még az is, amikor nagymacskák ezerrel kaparják az üvegfalat, hogy megegyék a túloldalon levőt. De persze nem tudják, miért nem férnek hozzá a prédához, mi ez a láthatatlan kemény dolog, ami visszatartja őket.

Remélem eljut az alulnevelt diónyi eszedig a mondandóm ok-okozata! Ja és vésd azt is az eszedbe, hogy NEM CSUPÁN 18 éven aluliaknak lehetnek érzései, hanem azon FELÜLIEKNEK IS! Nem vagyunk kábelköteg "lelkű" beprogramozott robotok 18 éves kortól, a jó életbe már...

2017. okt. 11. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szabad kérdeznem, mégis mit írtál pontosan ezeknek a felhasználóknak?
2017. okt. 11. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!