A dark web-en (onion weboldalak, keresők) közt lehet találni olyan szabadalmakat, találmányokat, egyéb tudományos szellemi termékeket, amiket egyébként sima weboldalakon nem? Mekkora erre az esély?
Vagy esetleg olyan valóban tudományos cikkekhez hozzá lehet férni, amelyeknek maximum az összefoglalóját lehet elérni, de a teljes változatért fizetni kell:
No, hát azért nekem is van annyi eszem, hogy nem Egely féle találmányokra áhítozok.... Kikérem magamnak.
Abból akkor is kapok itt _m_agyarországon, ha nem akarok... eddig is sok hülye a pofámba tolta, hogy : "Dehát miért vagyok ilyen negatív kocsog, ez MŰKÖDIK, és ő majd megcsinálja..."
Na jó...
Tehát a lényeg, hogy igen, egyfelől az utóbbira gondoltam.
Vagy bármilyen szabadalomra, kutatómunkára, ami akár illegálisan, jogsértően került fel, vagy ami akár a feketepiacon kering.
Vagy akár csak az olyan szellemi alkotókra - legyen az programozó, elektromérnök, programozó-matematikus, zenész... vagy hasonló -, akik inkább jobbnak látják a sötét web-en megosztani/árulni a dolgaikat, hogy ne a sok felszíni hülyével, meg esetleg gátlástalanul tolvajkodó cégekkel, hülyéket tömörítő vállalkozásokkal szemben kelljen pörlekedniük; S a rejtett weben nyugottabban tudnak dolgozni, gyarapodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!