Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem olyan népszerű a google plus?

Figyelt kérdés
Külföldi közösségekben mindig több 100.00 ren vagy 100.000 ren vann átlagban.A magyar közösségek meg olyan 25-40 közt stagnálnak nagy átlagban.Mellesleg sokkal jobb mint a facebook szerintem.A face minden kis szir szarért letiltht napora hetekre.Itt meg minden olyan szabados.Nagyon jó és trollok sincsenek.Tökéletes platform.A Magyarok körében miért nem olyan népszerű??

2017. okt. 7. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha olyan szabad, akkor hogy nincsenek trollok?
2017. okt. 7. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom de én még sehol nem láttam.Talán azért mert itt értelmesebb dolgok vannak mint facen és nem is anbyira népszerű.A face az már tele van szarva mindennel.A google plus még tiszta.
2017. okt. 7. 23:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Baddzus kulcs.Rossz katehóriába tettem a kérdést..........Mindegy.
2017. okt. 7. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Te nem az a srác vagy, aki tegnap még azon siránkozott, hogy 14 éve, betárcsázós modemmel, a még nem létező Youtube, meg minden olyan hely, amit a kutya sem használt, mennyire überfrankó volt?

Egyébként meg számolj kicsit utána! Magyarország összlakossága kb. 9 millió. A világon összesen kb. 15 millióan beszélnek magyarul. Az angolul tudók száma pedig milliárdos nagyságrendű. Egy kis arányítás, és máris megkapod, hogy máshol is ugyanannyira népszerű(tlen), mint idehaza.

Az pedih, hogy jobb, mint a Facebook?... Nos... a Facebook messze nem a lehetséges legkirályabb platform, de egyelőre kommunikációs platformnak tökéletes, és minek használna az ember helyette egy olyan szolgáltatást, ahol gyakorlatilag semmi/senki nincs?

A Facebook pedig nem tilt le ok nélkül. Kb. 2007 óta használom, és még egyszer sem tiltott le, de a családban és az ismerősi körömben sem fordult még elő.

2017. okt. 8. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem nem az vagyok.....Aki különösebben nem használja semmire csak idézetes képeket tesz ki chatel az ismerőseivel,kirakja milyen jót ittak a haverokkal meg ilyen alap proli dolgok azt persze,hogy nem tiltja le.....De a komolyabb felhasználókat legyen az akármj azt igen le fogja.
2017. okt. 8. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!