Van a facebookon olyan lehetoseg, hogy mikor írnak az adatlapomra, az ne kerüljön ki egybol az adatlapomra, hanem elobb ellenorizhessem, és csak, ha engedelyezem lássak masok?
Figyelt kérdés
Nemsokara itt a születésnapot,és rengeteg idiota kepet szeretnének kitenni rolam,a keresem ellenére is.Van egy olyan lehetoseg ,hogy ha valaki megjelol egy kepen,akkor elobb ellenorizhetem és csak utána kerül ki vagy sem az oldalamra,ha egybol az oldalamra írnak azt nem tudom egybol leellenorizni majd engedélyezni?2017. okt. 7. 08:53
1/1 anonim válasza:
Amikor utoljára fent voltam, még volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!