A dark weben lévő bérgyilkos oldalak valódiak lehetnek?
Figyelt kérdés
Sok “urban legend” szól róluk, meg én is találkoztam ilyen oldalakkal amikor lementem körülnézni még régebben. Elhiszem, hogy valahol a “mélyben” vannak ilyenek, de hogy ilyen könnyen is lehet találni? Mert sok olyat is olvastam már, hogy nagyrészt csak pénzlehúzás hiszékenyeknek. Mi a véleményetek?2017. okt. 6. 16:56
1/5 anonim válasza:
Hamarabb lesz az honeypot mint más. Ami igazán mélységi tartalom azt még ott is védik legalább annyival hogy zárt körű és csak meghívóval lehet bejutni, vagy külön bitcoinnal fizetve a belépőért - és tényleg az áldoz rá pénzt aki komolyan gondolja.
Az amúgy is elég valószínűtlen hogy te csak úgy fellépsz egy oldalra, és akkor rendelsz magadnak egy bérgyilkost. Ez már a Youtube-on divattá váló darkweb-témájú mesevideók műfaja, ahol összehordanak minden baromságot.
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, én is erre gondoltam. Elég hihetetlen lenne.
2017. okt. 6. 17:14
3/5 anonim válasza:
Valódi FBI-ügynökök üzemeltetik őket. :)
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, én se hittem benne, De valamelyik nap láttam egy képet amin írták a "felhasználók", hogy rendelnek "bérgyilkost" vagy nem tudom.. Eléggé igazinak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!