Be lehet állítani youtube-nál hogy ne ajánlgasson nekem 2 éves videókat?
Figyelt kérdés
Továbbá olyanokat amiket már láttam.2017. okt. 2. 18:28
1/2 anonim válasza:
Ezt így manuálisan nem hiszem, hogy be lehet állítani. Nálam is az ajánlott videók fele olyan videó amit már láttam. A másik dolog ami az ajánlott videókkal kapcsolatban rohadtul idegesít, hogy hiába megyek végig rajtuk és jelölöm be egyenként azokat, amik nem érdekelnek, mert olyan embertől, vagy olyan topikról szól. De úgy tűnik, hogy ez teljesen hiába való. Firefoxra leszedtem még pár hónapja egy olyan kiegészítőt, ami blokkolni tudja az általad oda megadott csatornákat, kulcsszavakat. Ez nem oldja meg a probléma gyökerét, de legalább nem látom a feeden azokat a csatornákat amiket a youtube állandóan ajánlgatna, de ki nem állhatom őket. Video Blocker a neve egyébként, ha ez segítene.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát blokkolni csatornákat nem tartom megoldásnak egyáltalán. Ha csak a már látott videókat le lehetne tiltani már azzal 90-ban lecserélném őket.
Még az is baj hogy a youtube még az is teljesen rosszul jegyzi meg hol hagytam abba egy videót.
2017. okt. 5. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!