Facebookba való bejutás Tinder miatt, hogy lehetséges?
Előre köszönöm, aki tudna segíteni.
Az volna a problémám, hogy van egy alap Facebook privát profilom, amit továbbra is szeretnék használni. Azon keresztül (mert csak úgy lehet ugyebár) nem szerettem volna regisztrálni Tinderre, mert nem akarnám, hogy ismerősök vagy közös ismerősök megtaláljanak. Ezért létrehoztam +1 Facebook profilt, ami nem "kamu profil" tehát nem más képeit teszem ki, oda is a saját nevemet írtam, képet nem tettem ki, és arról használtam a Tindert. Kb 1 hétig. Aztán napok óta kaptam a figyelmeztető és aztán bannt a Facebooktól, hogy bizonyítsam, hogy ki vagyok. Először képpel. Jó, töltöttem fel képet. Aztán telószámmal. Megadtam, azt is, és visszakerültem Tinderbe is. Utána jött az, hogy ismét kaptam bannt, mert az sem volt jó a Facebooknak, és most azt várnák, hogy személyes okiratot, személyi igazolványt, FÉNYKÉPPEL, vagy hasonlót küldjek be nekik. :) Na meg a lópikulát... Ez már nekem sok volt egy kis fekália közösségi oldallal kapcsolatban, hogy ilyet kérnének valakitől, oké, hogy gondolom a szerződésben benne volt hasonló, amit elfogadtam, amikor regisztráltam, de szerintem ehhez nem lehetne joguk. Na mindegy, ez mellékes.
A problémám itt kezdődik amúgy. Tinderen sajnos továbbra is minden adatom meg volt adva, képek, infók, stb, amit így nem tudok letörölni, nem tudok visszalépni, hogy legalább a Tindert letöröltem, mert ki vagyok zárva, ki vagyok bannolva a Facebook profilomból. Így legalább egyszer vissza szeretnék jutni.
Namármost, ha jól kerestem utána, Facebookon nem lehet valakinek 2 profilja egyszerre. És nekem valamiért a "fake", kép nélküli profilt a Facebook kiszúrta. Gondolom azalapján, hogy ugyanarról az IP címről jelentkezek be 2 profilba is, egyikbe Chrome-ról (az eredeti "valódi" FB profilom) a másikba, amiről Tindert használok, Firefox, és így bannolta azt.
Hogy tudnék visszajutni? A Tinder egy idő után ha inaktív az ember törlődik?
Esetleg valaki tudja, hogy 5 percre, hogy tudnék IP címet változtatni? T-home kábeles router wifink van.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata a Facebook-kal, hogy egyik profiljából kizárták, és utána hivatalos okiratot követelnek, hogy max azzal engedik vissza?
Minek kérik egyáltalán? Szerintem látják, hogy 2 profillal adok. Ha elküldöm nekik, akkor visszaengednek a profilba, az eredetimet meg letörlik? :) Mert ugyebár egyet lehet használni, és az eredeti profilommal soha semmi baj nem volt. Ott se fényképes, se telószámos, se semmilyen bizonyítgatásom nem volt 8 év alatt, ennél igen. Érdemes lenne nekik elküldeni, vagy utána ha látják, hogy megint ugyanazzal az IP címmel vagyok bent, újra bann?
Köszi, ha valaki elolvasta végig, és megköszönném, ha valaki tud is érdemben válaszolni/segíteni, vagy tapasztalt hasonlót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!