Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetséges, hogy a...

Hogy lehetséges, hogy a facebook oldalam hirdetve van úgy, hogy egyébként én nem hirdetem? Hiba lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy facebook oldalam elég kevéske "nézettséggel" és követővel. Sosem használtam kiemelést, hirdetést. Viszont most azt látom, hogy az oldalam hirdetve van (nem csak előnézet, valóban hirdetés) és ha megnézem az elemzéseket látom, hogy az organikus és fizetett elérésnél a fizetett ezer nemtommennyi. Na akkor ez most hogy van? Én tuti nem nyomtam semmiféle hirdetésre, nem is adtam meg bankszámlaszámot sem, semmit. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy ez valami félreértés. Már egyszer volt hasonló félreértésem, ezért kérdezem.

2017. szept. 30. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát. Mivel mi nem vagyunk Facebook support, ezért mi nem tudunk konkrétumokkal szolgálni. Ők látják át az egészet, ő nekik van olyan szintű hozzáférésük a Facebook-hoz amivel ki tudják keresni, hogy ha bankszámlaszám lett megadva akkor az melyik szám, melyik IP címről lett ez elintézve, mikor stb... Ha meg írsz nekik, hogy te ilyet nem állítottál be ők azt is látják, hogy te igazat mondasz mivel mellesleg azt is látják melyik Facebook fiókról lett ez elvégezve. Írj nekik, mi nem igazán tudunk többet mondani ennél.
2017. szept. 30. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze gondolom ők csak annyit fognak mondani, hogy nem, nem a te fiókodból volt ez beállítva, a többi igazából nem tartozik rád. Szóval egyszerűen csak leszedik majd ezt a hirdetés funkciót az oldaladról és kész.
2017. szept. 30. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Na szóval írtam nekik, de még válasz nem jött. Kicsit utána néztem dolgoknak és nagyon úgy néz ki, hogy valaki hirdeti és az én nevem alatt, viszont ha jól látom bankszámlaszám is meg van adva (utolsó 4 karakter látszik természetesen) de az nem egyezik az enyémmel. Aztán az időzóna is Csendes-óceáni...Sőt, van valamennyi összeg is feltüntetve, ahová az van írva, hogy fizetve. Szóval én nem vágom, hogy mi van :D Már kínomban nevetek rajta...:)

Mert ha a végén nem nekem kellesz fizetni, akkor azt mondom nagyon jól jártam, mert azóta igencsak megugrott az oldalam nézettsége :D

2017. szept. 30. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
De nem. Tulajdonképpen ha ebből kifolyólag ugrott meg a nézettséged akkor elkönyvelheted azt, hogy téged megloptak. Igen, megloptak mivel Neked kellett volna beállítani a hirdetős dolgot, most neked kéne pénzt kapnod nem ennek az ismeretlen XY embernek.
2017. szept. 30. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze függ attól is a dolog mekkora összegről van szó, de én minimum, hogy nyugtalan lennék ilyen esetben.
2017. szept. 30. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ebben a témában nem vagyok annyira otthon, szóval nekem ebből egyelőre annyi jött le, hogy valaki fizeti az oldalam hirdetését. De hogy ő ebből kap-e pénzt, azt már nem tudom.
2017. okt. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!