Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal probléma. Segítene valaki?

Paypal probléma. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Már lejárt jó régen az a bankkártyám, amit 2 éve legutóbb használtam paypalhoz Ebayes vásárláshoz, bár az egyenlegen még mindig 200 forint van. Na most emlékem szerint anno semmilyen kártyaszámot nem adtam meg, hanem csak Erste Netbankról átutaltam az ebay számlára egy tetszőleges összeget, s már ment is vásárlás. Azonban most teljesen új lett a felület nem igazodok ki, nem tudom hova kéne utalnom Netbankról, nem találok semmit. Tudom van fönt anyag a neten, de újról nem találok semmit.
2017. szept. 27. 01:00
 1/1 A kérdező kommentje:
Na rájöttem. Semmit nem kellett változtatni, egyszerűren netbankról utaltam pénzt a paypalnak, de még nem látom a pénzt a paypalon, remélem a mai napfolyamán átmegy.
2017. szept. 27. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!