Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » HD stream router VAGY sima...

HD stream router VAGY sima router + switch?

Figyelt kérdés
Egy meglévő routerhez lesz valahogy hozzákötve cat5e kábellel a fenti 2 opció közül az egyik. A telekomos szakember mondta, csak az a baj, hogy nem tudom melyik router hd streames vagy ez mit jelent. Nem találok semmit. Valaki tudja mire gondolt a költő?

2017. szept. 25. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek kb se eleje, se vége, se értelme.

Feltennéd mégegyszer úgy, hogy leírod mit szeretnél?

2017. szept. 26. 10:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem igazán értek a hálózatépítéshez, sajnálom.

A telekomnál meglévő IPTV és internet előfizetéshez rendelünk egy új boxot és wifit is0( egy melléképületbe kell). Ez úgy lesz megoldva, hogy kábellel lesz elvileg a meglévő routerhez vagy nem tudom mihez hozzákötve egy másik router. Azt mondta a szerelőforma, hogy 2 féle router közül kéne választani:

-HD stream wifi router, ami drágább, de egyszerűbb

-sima wifi router és switch hozzá

Ezt szó szerint mondta, nem igazán értek hozzá, de semmit nem találok arról, hogy melyik router milyen. Az a kérdés, hogy valaki ki tudja-e találni, hogy milyen kell és el tudja-e nekem mondani. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.

2017. szept. 26. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

HD stream az sztem wifin viszi át a HD adatokat, amit egy arra alkalmas feldolgozó egység vissza alakít, kivéve ha a tv egyből ezt fogja.

Egyébként maradj a kábelnél, sokkal stabilabb!

2017. szept. 28. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!