Paypalon hogy kell limitet emelni mert nekem leblokkolták és nem tudom elküldeni a pénzt a bankszámlámra mert meghaladta a limitet. Esetleg milyen dokumentumokat kell feltölteni ha nem céges az accountom?
Mekkora az összeg? ha több mint $10 000 akkor üzleti kell.
Szig, csekk, utlevél, jogsi ilyeneket kérnek, Én szig, és egy csekket küldtem el hogy üzleti legyen így nincs limit korlát.
Nem céges papír kell!
A személyed mélyebb azonosításához kell szig. és egy nevedre kiállított közüzemi csekk (aszem), de ez mind le van írva amikor aktiválod ott olvasgass.
elinditottam a bisnis account regisztrálást és már feltöltöttem az utlvelem lépét meg ilyesmi mindent zöldel kipipált d van még egy pont ahogya valami levelet kel elküldeni aláírva ez mi pontosan és valami cégvezetői nyilatkozatot. ezt irja ki:
Please submit a signed by authorized management or an owner letter of authorisation that gives the the account holder and operators the right to act on behalf of your business.
Hát ezt nem tudom, ilyen levelet nem kért tőlem annak idején 15 éve van biznisz PP-m.
Érdeklődj esetleg prohardveren, van direkt ilyen fórum.
"de neked mi kellett ahoz hogy bisnist csinálj? nem kért céges adatokat vagy ilyesmi?"
Annak idején csak igazolvány, és közüzemi számla kellett.
-Most olvastam a fórumon (helyetted), már kérnek adószámot, EU-s adószámot is.
3 féle PP volt (aszem most is)
unverified - nem ellenőrzött ($300 forgalom lehetett 3 havonta aszem)
verified - ellenőrzött (bankkártya és számla hozzáadva) - aszem évi $12E forgalom $1000/hó
- ezt egyébként meg kellene nézned hogy a limit hogy van beállítva nálad, mert lehet hogy változott.
bisnis - üzleti - limit nélküli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!