Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyit keres egy youtuber?

Mennyit keres egy youtuber?

Figyelt kérdés
Mivel van nyelvtudásom úgy mint ahogy nyelvvizsgám is, ezért arra gondoltam, hogy elkezdek egy angol youtube csatornát. Mivél imádok videókat készíteni ezért megélhetés szerűen szeretnék ezzel foglalkozni. Szerintetek lehetséges?

2017. szept. 20. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat hogy valami véletlen folytán bejön neked, de annyira telített már a paletta, hogy én nem sok esélyt látok rá.

Havi 1 milla átlagos megtekintést kéne produkálnod, hogy egyáltalán megérje, persze főállásszerűen.

2017. szept. 20. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

0 és 1 millió dollár között havonta.

Biztos több százezren fogják nézni a videóidat, csak mert nyelvvizsgád van.

2017. szept. 20. 08:25
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Most, hogy a Youtube elkezdte a Family Friendly-baromságát (ha van egy fegyver vagy káromkodás a videódban, egy fillért sem kaphatsz érte), teljesen bizonytalanná vált a YT-videósok jövője. De ahogy írták is: már annyira telítődött a piac, hogy szinte lehetetlen egy új szereplőnek betörni.

Inkább valami normális "civil" foglalkozást keress a nyelvvizsgáddal.

2017. szept. 20. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami újat kell kitalálni, még mindig vannak befutottak. A célközönség még mindig növekszik, ahogy a Baby boomer (akik nem születtek be a technológiai újításokba és nem követték őket) generáció kihal és jönnek a fiatalok akik 5 éves koruk óta a youtube-on függenek.

Egyébként a Family Friendly programmal nem csak az a gond, hogy nem lehet káromkodni. Ha a video címében az van, hogy BATTLE akkor kitilt a bot bizonyos reklámforgalmazóktól, akik már benne vannak a programban.

2017. szept. 20. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva az elsőnek kb. igaza van. Ha 1 millió havi nézettségnél kapsz kb. 80-100 ezret (leadózva) még éppenhogy megéri. De akkor már elköltöznék valahova ahol nem kell ennyit adózni. ;)
2017. szept. 20. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Már megint csak egyféle bevételről beszéltek... nemcsak a videók előtti és közbeni reklámokból van bevétel (Notino és társai). Ha csak az lenne, szerintem ebben az országban senki nem lehetne főállású youtubber!

Amikor egy cég megkeresi őket, hogy jelenítsenek meg termékeket a videóikban, abból van inkább (több) pénz! Nem véletlenül mennek át páran reklámcsatornába. Ezekről az összegekről azonban nem fognak beszélni, ezért rejtély, hogy mennyit kapnak ilyen együttműködésekért.

Amúgy nem olyan egyszerű az... oké, hogy töltesz fel videókat, de azokra rá is kell találni az embereknek. Én is nemrég kezdtem...

2017. szept. 21. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen fajta reklámozás annyira csekély, és ritka, hogy ezért nem beszélünk róla. Mo.-on a két kezemen meg lehetne számolni azokat, akik ilyen együttműködésben reklámoznak valamit.
2017. szept. 21. 15:52
 8/8 anonim válasza:
Dazis a leggazdagabb magyar YT-er, kérdezd meg
2019. jan. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!