TomW kérdése:
A Gmailt hogyan kell beállítani, hogy a kimenő leveleket az Elküldött levelek mappába tegye?
Figyelt kérdés
Ha írok egy levelet és elküldöm, azt írja:" Olyan levelet küldött, mely egy Kukába helyezett beszélgetésben található. A levél nem fog megjelenni az Elküldött levelek között, amíg nem helyezi át a Beérkező levelek mappába."
Ez bármilyen új levél írásakor megtörténik, nem szoktam kukába helyezett beszélgetéseket folytatni.
2017. szept. 18. 16:42
1/1 Drummerist válasza:
Szia!
Hasonló módon járok én is mostanában. Elküldök egy levelet és azonnal a kukába dobja a gmail. Eleinte nem is vettem észre, most állandóan azt figyelem, hogy a kukából áthelyezzem az Elküldöttbe. 2 gmail fiókom is van, de csak az egyiknél csinálja. Egyformán vannak beállítva, egyik sincs nagyon leterhelve, de már igen zavaró.
Ha bárki tudja miért van ez, engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!