Szerintetek facebookon nem divatosabb ez a "nem jelöljük vissza egymást", ha igen mi lehet ennek az oka?
"h nem tudja, h mi a nevem, és mondjuk épp így kissé háttal állok a fotómon, alig látszik, "
...szóval akkor mennyire vagy azonosítható? Ha nem egyértelmű, az lehet ok.
Az iwiw idejében még ujdonság volt, tetszett az embereknek a sok ismerős. Legtöbben arra törekedtek, hogy minél több legyen. Mostmár úgymond ésszel jelölnek ismerősnek embereket.
Én spec olyanokat jelölök be, aki: vagy mindennapi kapcsolatban vagyok vele, és ott is kommunikálunk, vagy régi barátra ott találok rá, vagy szintén régi ismerős, már nem vagyunk beszélő viszonyban ,de a régi idők miatt érdekel mi van vele. Tehát csak azért mert ismerek egy embert, nem jelölöm be, ha épp lényegében különösebben nem érdekel mi van vele, nincs semmi kommunikáció köztünk. Jó, mondjuk ha engem egy ilyen emberke bejelöl, akkor azért visszaigazolom, de én magamtól nem jelölném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!