Távoli Windows 10 elérés Mac-ről?
Figyelt kérdés
Van egy Mac-em amivel szeretnék csatlakozni a Windows 10-es asztali számítógépemhez, mindezt nem helyi hálózaton hanem az interneten keresztül. Már olvastam egy-két módszert a neten de egyik se nyerte el a tetszésem. Véleményeket kérnék ti hogy csinálnátok. Vagy esetleg egy weboldalt ahol minden le van írva, miket kell beállítani a windows-os gépen hogy csatlakozni lehessen rá. És milyen program kell a mac-re. Nézegettem ezt a Microsoft remote desktop alkalmazás (mac-en) De nekem nem nagyon akart működni, gondolom valami állítgatni kell a windows-ban... Az is kérdés lenne: hogy egyáltalán megbízható a kapcsolat? Mennyire van letitkosítva? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!2017. szept. 16. 23:03
11/16 anonim válasza:
Van egy egyszerűbb módszer is, ahhoz nem kell semmit állítani, viszont az amolyan remote assistant (tehát a Windowsos gép kéorenyőjén látni fogják, hogy mit ténykedsz): Chrome Remote Desktop. Csak fel kell rakni Chrome böngésző alá mint Chrome kiegészítő (mindkét gépen) és követni az instrukciókat. Router és Windows beállítást nem igényel.
12/16 anonim válasza:
Esetleg Chrome Remote Desktop alternatívaként ott van még a LogMeIn és a TeamViewer. A működési elv ugyanaz.
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem Windows 10 home van, jelentem, azon nem jó a microsoft remote desktop assistant!
2017. szept. 17. 00:08
14/16 anonim válasza:
Ja, hogy Home. Akkor marad a Chrome Remote Desktop, vagy valamelyik fentebb felsorolt alternativája.
15/16 A kérdező kommentje:
A Chrome Remote Desktop tökéletesen működik!!! Köszönöm szépen az ötletet!
2017. szept. 17. 10:11
16/16 anonim válasza:
Nincsmit. Egyébként van neki Android/iOS kliense is, ha ki szeretnéd próbálni az érdekesség kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!