Feltöltőkártyás mobilinternet?
Csak egy vmit nemtudok...ugye percalapú, 5 Ft/perc (pannon)
Az a kérdésem, hogy ilyenkor az msn-nel mi a helyzet? Ha be vagyok jelentkezve az is netezésnek számít? Vagy hogy van ez?
1. az internet nem perc alapú, hanem adatforgalom függő!
2. ha msnezel akkor ugyebár a neten vagy, mert időnként frissül a listád, meg üzeneteket küldesz/kapsz, ugyh akkor is megy az adatforgalmad...
3. ha van pénzed kiadni rá akkor jobban járdz ha egyszer veszel egy wifis telot és az sztem jobban megéri...:))
Hát pedig a kérdező netje az perc alapú.
Oda írta : 5Ft/perc
* nincs havidíj és hűségnyilatkozat
* csak annyit fizetsz, amennyit használod
* percalapú díjazás belföldön: 5 Ft / perc
nem vagyok ám szőke...nem értek ezekhez a dolgokhoz annyira, de olvasni még tudok...
már nem azért de ez a pannon vagy az uj nevén telenor kib.szott idiota. ennek semmi értelme nincs...
és ez neked megéri? ha napi 1 óra netezéssel számolok és egy honapban 20 napon használod, az máris 6k forint...
(első voltam)
hát ez az h nemnagyon...pedig első hallásra jónak tűnt, csak ha végiggondolom akkor jah...
csak nekem laptophoz kéne net, itthonról menne rendesen és egyetemre kéne mobil...de ott is sokat használnám szóval nemtom h lenne jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!