Milyen routert vegyek 500-as nethez?
Kicsit erősebb netet köttettem be a kamasz gyereknek, eddig 100-as volt, most 500-as lett (DIGI), az előzőnél nyilván jobb. A szerelő annyit mondott, hogy a jelenlegi routerem csak 100-at bír továbbra is, így legalább egy gigásat vegyek, de annyira nem folytunk bele. Meglepetésnek is akarom, eddig nem tűnt fel neki, lévén maradt ugyanolyan a sebessége, a bejövő kábeleknél meg nem matat, ezért nem kérdem őt milyet vegyek, rendelném online, így ott sem tudok kérdezni. Ezeket néztem, amennyire értelmezni bírtam a leírt szöveget technikai analfatbéta anyukaként. Jók ezek? Ezekkel már menne rendesen az 500-as net? És ha igen, melyiket ajánlaná, aki azért valamelyest konyít is hozzá? Megköszönöm, ha szánnak rá pár percet, hogy segítsenek nekem. Amikről szó van: [link]
és : [link]
Hát az első az az úgy nevezett elmegy kategória. De csak akkor tudja a 500 megát, ha vezetékesen csatlakozik hozzá a számítógép. Tehát Wi-Fi -n nem.
Viszont az Emag -on most brutálisan túl van árazva ez a típus.
Javaslok másik boltot: [link]
Ha Wi-Fi -n keresztül is el akarják érni az 500 Mbps -ot. Oda komolyabb AC -s router kell, amik 20 eft fölött kezdődnek. Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!