Mi a különbség az F5-ös oldalfrissítés és az Enter használatával történt oldalfrissítés között. Ha F5-tel frissítek, akkor az jóval lassabb, mint az Enter haszálatával. Mi ennek az oka?
fejemet fogtam mikor elolvastam. nem vagy mindennapi eset×D
enter használatával frissítésxd van egy görbe nyíl amire ha rákattintasz frissíti az oldalt;) (vagy jobbklikk-frissítés)
ilyen hülyeséget:D
Uramég.
Alapból, ha betöltesz egy oldalt, akkor annak tartalma a gyorsítótárba kerül. Ha mégegyszer betöltöd, akkor a gyorsítótárban lévő, már korábban letöltött elemekből építi fel az oldalt (a HTML tartalom kivételével minden) a böngésződ.
Ha F5-tel, vagy az oldal címének újabb meghívásával töltöd be az oldalt, akkor is ezt csináljy.
Így a kérdésre válaszolva: gyakorlatilag semmi különbség nincs, csak a böngésző látja úgy hogy ugyanazt a címet írtad be mégegyszer.
VISZONT
a gyorsítótárazás letilását az oldalak kérhetik illetve te is kezdeményezhetsz frissítést úgy, hogy a teljes tartalmat töltse le újra, ehhez a ctrl+F5-öt kell lenyomni.
17:23
Fordulj fel b*zdmeg!
Én forduljak fel amiért hüJe kérdésre hüJe választ adtam?xd
Meg nem tehetek arról, hogy ilyen retardált vagy:D Ha 14 éves vagy akkor én kérek elnézést!
Egyáltalán nem vagyok kocka.
Ennyit mindenkinek kell(ene) tudnia ha már gép elé ül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!