Ncore-ról egy hálózaton belül 2 gép 1 accounttal működhet?
Figyelt kérdés
Tehát pl mind a 2-re töltök le valami filmet mondjuk egyszerre, és mind a 2 egyszerre tölti fel ugyanazzal a felhasználóval?2017. szept. 5. 18:02
1/4 anonim válasza:
Wiki/dupla account cikkben részletesen leírja a feltételeket és a tiltott eseteket is. Érdemes ezt elolvasni mint bedobni egy-két igen/nem választ.
2/4 anonim válasza:
Csak így működhet. Egy hálózaton belül nem lehet több felhasználó, az dupla regnek számít és kitiltanak. Mi 3-an használjuk ugyanazt a felasználói nevet 3 gépen, általában egyidőben.
3/4 anonim válasza:
Kedves utolsó. Attól még több, mint valószínű, hogy egy modem-re csatlakoztok a végén ami azt jelenti, hogy egy az IP címetek szóval ez esetben egy címről több fiókot használtok azaz multi regről beszélünk. Egyébként nekem meg a bátyámnak is van, egy házban élünk, egy hálózat van köttetve és arra csatlakozunk. Idestova 1 éve van neki ncore-ja, még valamikor tavaly ősszel vagy télen hívhattam meg. Azóta nem történt semmi, nem szabályellenes, írja is a szabályzat, hogy ez így oké. Viszont egy gépről csak egy fiókba léphetsz be. Ha egy gépről több fiókra is belépsz nem egy időben (mert nem is tudsz max privát böngészéssel :D) akkor jár a ban mind2 fiókra. Az meg, hogy valaki egy másik gépen használja a fiókodat nem jelent akadályt, max akkor, ha beállítod a kétlépcsős beléptetési szolgáltatást.
4/4 anonim válasza:
Amúgy érdekes, hogy én külső csere-bere oldalon ingyen bugázott ncore meghívóval regeltem az ncore-ra ami elvileg nem szabályos :D Aki meghívott azt törölték is, de engem nem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!