Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A YouTube-nak sikerül elintézn...

A YouTube-nak sikerül elintézni a összes programot appot online oldalakat, amivel le tudtunk tölteni bármit a YouTube-rol?

Figyelt kérdés

Már elkezdődött, az egyik online youtube letöltő oldal már nem is lehet letölteni és hamarosan meg is szűnik.

[link]

Nektek mi a véleményetek erről?

Őrülnétek csak a youtube reden tudnák letölteni?

Vagy keresnétek másik videomegosztót?

Vagy ha a youtube így fojtassa sokan ott fogják hagyni?

2017. szept. 5. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Ezeknek az oldalaknak nem volt túl nagy hasznuk, legfeljebb csak a laikusok számára. Ha a videó betölt, annak tartalmát ki lehet nyerni, és az összes többi böngészőbe épülő letöltőprogram ezt használta/használja és fogja is a jövőben is. Ráadásul ezek kevesebb munkával és gyorsabban előállítják neked a videót mint a most bezárt oldalak.

Amúgy végigolvastad a cikket? Nem arról van szó hogy nem lehet majd letölteni, hanem hogy a Google saját programját használják és ne másét.

2017. szept. 5. 17:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, A Google azt akarja használjuk a YouTube Redet, de nem fognak sokan fizetni.

És már app-ot is távolítottak el az áruházból. Erről mi a véleményed?

2017. szept. 5. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért számítana a véleményem, nem én adom a statisztika többségét. Soha nem néztem telefonról Youtube-ot, mert szerintem semmi értelme egy tenyérnyi képernyőn tartalmat nézni (pedig 5,5 colos), mikor kényelmesen megnézem ugyanazt FHD tévén. De ha mégis érdekel valami akkor ott van rá maga a youtube app és megnézed. Ha nagyon érdekel és letöltenéd akkor PC-n bőven van rá eszköz és értelmetlen a telefont baszkurálni hozzá. Szerintem.
2017. szept. 5. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Milyen letöltő kiegészítőket ajánlasz ezekhez a böngészőkhöz, Edge, Firefox, Chrome, Opera.

Többet is mondhatsz.

2017. szept. 5. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Firefoxot használok -> VideoDownloadhelper

Illetve direkt Youtube lejátszási listák és teljes csatornák letöltésére: 4k video downloader

2017. szept. 5. 17:29
 6/10 A kérdező kommentje:

A youtube letöltő oldalak felugró ablakok is felszoktak ugrani.

Ugyanez van az online filmes oldalakkal is, ezek miatt kaptam vírust, meg a nagybátyám is.

Neked mi a véleményed az online filmes oldalakról?

2017. szept. 5. 20:07
 7/10 sharkxxx ***** válasza:

Én ezzel a Firefox plugin-nal szoktam letölteni a videókat a youtube-ról:

[link]

Ha pedig más felbontásban szeretném letölteni a videót, vagy mp3 formátumban, akkor ezt az oldalt használom:

[link]

2017. szept. 5. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A [link] még mindig működik.
2017. szept. 5. 21:16
 9/10 Alex Fly ***** válasza:
100%

Az én véleményem azb hogy a YouTube-ot a Google üzemelteti nem kis ráfordítással és ezt ingyenesen elérhetővé teszi bárki számára. Teljesen normális és természetesb hogy ennek a feltételeit is ő határozza meg. A YT alapvetően videomegosztó oldalb azért jött létre, hogy bárki feltölthesse a videóit és azt mások meg tudják nézni. Ebbe nem tartozik bele azok letöltése.

Ha az ember rendeltetésszerűen használja az oldalt, akkor nem érinti a korlátozás. Ha nem, akkor meg semmi joga panaszkodni.

2017. szept. 5. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!