Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyha valaki ír káromkodva...

Hogyha valaki ír káromkodva vagy sima rossz véleményt a videóról akkor miért jönnek emberek, hogy mennjel innen vagy ne hallgasd? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Persze ha vicceset vagy jót ír akkor csomó likeot kap és kellemes kommenteket. De ha "Sz*r videó lett akkor letiltják vagy floodolás jön. Miért ilyenek az emberek? :/

Facebookon is. Miért nem számít a rossz vélemény?

2017. szept. 3. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Mert a mai gyerekek úgy vannak nevelve hogy semmi sem rossz amit csinálnak. Lásd annak példáját hogy egy versenyen minden helyezett kap valami jutalmat, a testvér születésnapján ő is kap ajándékot mert hát minden gyerek egyenlő és nehogy neki ne jusson a jóból, stb... amiből csak azt vonják le hogy bárhogyan is teljesít az érdemre való. Kritikát pedig nem kapnak az életben, csak majd amikor kilép a burokból és felmegy az internetre ahol rádöbben hogy nem szereti őt mindenki, ezt viszont nem tudják helyén kezelni.

Így a szar videót is fel lehet az egekig magasztalni csak azért mert hogy ő dolgozott vele és az ő agyszüleménye, akkor is ha a húszcsilliomodik minecraft gémpléyt teszi fel 2017 őszén.

2017. szept. 3. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Mert mindenkinek más a szar. Ha én azzal tölteném üres óráimat, hogy minden nekem nem tetsző tartalmat megkeresek az interneten és leoltom, nagyon-nagyon szomorú életem lenne. Ehelyett inkább olyan tartalmat keresek, ami nekem tetszik, és élvezem. És igen, tudom, hogy vannak a világon sokak, akik szerint az a szar, ami nekem tetszik. Nem vagyok kíváncsi a véleményükre.
2017. szept. 3. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki építő jellegű kritikát tud megfogalmazni, akkor az segítheti is a videóst.

Viszont ha valaki káromkodva, alpárian közli hogy "ez mekkora szar" akkor tényleg jogos a kérdés, hogy ha ennyire nem tetszik, akkor minek pazarolja rá az idejét?

2017. szept. 3. 19:56
 4/6 anonim válasza:
Komolyan kérdés, hogy miért baj az, ha valaki nyilvánosan trágárkodik? A véleményünket kultúráltan is ki lehet fejezni, aki pedig nem képes erre, annak valóban nem számít a véleménye.
2017. szept. 3. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 - Egyáltalán nem tartom bajnak, ami az általad elítélt nevelési elveket illeti annyit hozzátéve, hogy a folyamatos dícséret, az akkor is kapsz valamit, ha a tesódnak van ünnepelnie valója, az egy bizonyos kor után már nem szabad, hogy működjön. De a dícséretben megfogalmazott kritikát nem szabad elfelejteni, és sajnos ez az, ami legtöbbször kimarad ebből a „csomagból”, és ettől torzulnak a dolgok. Szimpla leb..ok után senki nem teljesít jól később sem.

#4 - A trágárság önmagában még nem gond. Az öncélú az igen, ha csak annyit írsz oda, hogy egy ez kibeb...tt sz..r f...s, akkor nyilván az nem mérvadó, és kár volt az energiáért, amit a billentyűk ütögetésével elégettél, De azt én nem tartom végzetesnek, ha egy egyébként megalapozott kritikában vannak nem politilailag korrekt kifejezések. Bizonyos szinten alkalmazva akár az őszinteséget nyomatékosító ereje van, de túlzásokba nyilván nem érdemes esni.

A rossz vélemény számít, kell, hogy számítson, ha valakiben van annyi önértékelés, hogy belássa, soha nem fog olyat produkálni, ami minden nézőnek tetszik sőt, lesznek, akik egyenesen bűnrossznak fogják tartani, és ismerjük az internetes közösségeket, tudnak kegyetlenek lenni. Ezt ha valaki nem tudja elviselni, felesleges nyilvános tereken mutatkozni.

2017. szept. 4. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha normális kritikát írsz akkor azt páran elfogadják. A nebáncsvirágok ezt se - de ez van - vannak ilyenek akik kizárólag a pozitívat akarják látni mert burokban élnek.

Ha te magad is kritikán alulian nyilvánulsz meg akkor teljesen elfogadhatatlan. Az nem kritika hogy "szar" vagy "hogy néző mán ki te bjuzi" és a többi mert ez már nemhogy elfogadhatatlan hanem a szánalmas kategória. Aki nem gyökér az tud úgy is kritikát mondani vagy írni hogy az nem sértő. De persze ha direkt a sértés a lényeg akkor ne csodálkozzon a gyökér ha visszasértegetik vagy kicsapják mint Hudáleket a hatodik osztályból.

2017. szept. 6. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!