Mindenkinek jó a wifi csak nekem nem. Máshol is jó. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Mindenki másnak jó a wifink.Nekem mutassa de amikor rá megyek valamire eltünik.És újra csatlakozni kell.De azután is elmegy..Resiztem a netet de akkor se jó.A telefonommal van a probléma? Mert máshol nekem jó a wifi.Haveromnál van wifi.Itthon egyedül csak nekem nincs.Bocsánat ha rosszul fogalmaztam meg.Kell segitség2017. aug. 31. 18:25
2/7 A kérdező kommentje:
Hát.Épp ez sem segitett.Ez úgy van hogy amikor csatlakozok a wifire és beirom a jelszót fent megjelenik a wifi majd rögtön eltünik.
2017. szept. 1. 00:50
3/7 CspCsj válasza:
Próbáltál újracsatlakozni?
Beállítások > Wifi/WLAN > hosszan bökj a hibás kapcsolatra > Hálózat elfelejtése > utána újracsatlakozás.
Végső esetben próbáld törölni ezt a fájlt:
/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf
Forrás: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hpgy én rontok e valamit de hiába.Nem talál ilyent.Hogy misc.Lehet hogy a Gyári adatok vissza állitása a megoldás.De akkor mindenem elveszik.
2017. szept. 2. 18:25
5/7 anonim válasza:
nem bisztos ha ulefone power a telefonot keres olyan app ot hogy mentés vagy valami hasonlo aztán tegyél be a telóba egy SD kártyát ments le mindent amit tudsz az SD re ved ki utána sz SD-ét majd gyári vissza beálitások utána sd vissza majd ugyan az az app azon belül visszaálítás és mindent vissza álít (ha samsung telefonod van ez nem fog müködni)
6/7 A kérdező kommentje:
Már újraraktam és minden jó. De azért köszönöm :)
2018. febr. 3. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!