Miért lassú le az internetem 60megabitről 2megabitre?
Figyelt kérdés
Egy-két héttel ezelőtt még 60megabit tehát 6mb/seccel töltött, most 200kb/seccel tölt AKÁRMIT, és a netmero.hu is 2megabitet ír, és a szélessávindex is. Kábeles netem van, nem wifis, bár az is lehetne, de kábeleset használok. Tippek??2017. aug. 30. 11:19
1/8 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen , úgy hogy mindent kikapcsoltam, például google chrome, így felmegy 14megabitre
2017. aug. 30. 11:21
2/8 anonim válasza:
feladatkezelőben nézd meg, h mi eszi el a netet. Am meg modem reset...
3/8 anonim válasza:
7.5MB/s-nek kéne lennie ha az 60MBit/s sávszélességű internet. Szóval ha azt nézed még úgy is meg rövidítenek 12MBit/s sávszélességgel hiszen 6MB/s letöltési sebesség 48MBit/s-nak felel meg. Egyébként ha eddig jó volt valamelyik eszköz lesz a ludas a házban. Lehet, hogy a géped.
4/8 A kérdező kommentje:
vagy az is lehet, hogy korlátozták a letöltési sebességet, mivel ebben a hónapban lett újrarakva a gépem és legalább 800GBot letöltöttem, lehet azért csökkentették a felére. Hátha következő hónapra újra normális lesz!
2017. aug. 30. 14:10
5/8 anonim válasza:
kizártnak tartom hogy 800GB-ot te letölts interneten keresztül.
6/8 A kérdező kommentje:
Lazan megvolt annyi :D
2017. aug. 30. 19:06
7/8 anonim válasza:
Egy-két olyan játék és meg is van az. Nem elképzelhetetlen ahol a komolyabb játékok egyenként akár 60GB-ot is foglalnak. Attól még nem korlátozhatják le a netet mivel az otthoni interneteknél nincsen adatkorlát mint a mobilnet esetében.
8/8 anonim válasza:
Nálam is volt hasonló, a szolgáltatónak hiába magyaráztam hogy egy film nem 4-5 giga hanem 40-50 ha blu-ray és egyszer tönkrement egy 500 gigás hdd-m, amin rajt volt a cetli, milyen filmek voltak rajta így újra leszedegettem. Akkoriban 300 giga felett lassítottak kb használhatatlanra de a bácsi rendes volt és visszakapcsolta. Utána egyszer volt még ilyen de akkor 50 -ről csak 6 megáig vitték le, az teljesen jó volt csak a letöltés lassú. A tavaszi karantén ideje alatt viszont volt hogy 600 giga lejött és semmi se történt. Egy példa csak: Már megint Malcolm teljes sorozat, 7 évad olyan 130 giga full HD-ben, plusz még vagy 60 az 576p-s magyar verzió. Mindkettő kellett hogy összerakjam a szinkront a képsávval. Lejött még mellé az Éhezők Viadala 4K-ban meg 3D-ben épp ahogy volt aztán bumm csak úgy repkednek a 100 gigák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!