Mi az értelme az Instagramnak?
Mi értelme ennek a kérdésnek? A Facebook app ajánlott egy oldalt (gondolom sok más oldalt is ajánl), ha nem érdekel egy app, akkor ne telepítsd.
Nem hiszem, hogy most erre így az ismerőseidet kellene hibáztatnod, azért mert "miattuk" bedobálja a faladra, mert nem ők kérték a facebook-tól. Ez nem ok arra, hogy beleszólj, hogy mások milyen alkalmazást használnak, azért mert úúúristen téged idegesít, ha emiatt a facebook ajánlja neked:O Lehet blokkolni is az ajánlást. Mindjárt te fogod meghatározni, hogy ki milyen app-ot használjon CSAK azért, hogy ne dobálja be a faladra:O
11/12-es válaszoló:
Mikor mondtam én meg, hogy ki milyen appot használjon?? Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki Instagramozik, csak azért tettem fel a kérdést, mert tényleg nem értettem, mire való az app.
Kérlek, ne magyarázz bele dolgokat abba, ami a leírásban van.
Nehogy még elnézést kelljen kérnem azért, mert nem értek valamit és rákérdezek.
A válaszod szerintem nem hasznos.
Egy személyeskedő válasz baromi hasznos, mondhatom :D
Nem is vártam többet ettől az oldaltól egyébként, megkérdez valamit az ember és jönnek az ingerszegény emberkék írásban kiélni magukat másokon. De legalább megpróbáltam érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!