Az Ncore figyelmeztet, most akkor kapcsoljam ki a reklámblokkolót?
Ezt írja az Ncore:
Kedves felhasználónk!
Amennyiben szeretnéd, hogy az oldal a továbbiakban is stabilan működjön, kérlek kapcsold ki az oldalon a reklámokat blokkoló szoftvert és ha tudod, kattints is rá néha a reklámjainkra, ugyanis ezekből fedezzük a kiadásaink nagy részét.
Ez csak akkor jön be ha valamit be írok a keresőbe, csak simán a letöltés oldalra megyek akkor már be jönnek a reklámok, tegnap még nem volt ez.
Én biztos egy db reklámra se kattintok rá.
Akkor szerintetek kapcsoljam ki a blokkolót azoknál a torrent oldalaknál amiket használok, hogy legyen bevételük?
Ha a reklámot az oldalkattintások alapján adják el, akkor tökmindegy hogy látod-e vagy sem, mert az oldalt anélkül is használod.
nC-n amúgy gyanús hogy nagyobb arányban tartja el az oldalt a fűt-fát ígérő donate rendszer mint a reklámbevétel. Vannak akik hajlandóak inkább rendszeresen fizetni azért hogy hit-n-runolhassanak ahelyett hogy seedben maradnának ingyen.
Más oldalak pedig már sokszor a pofátlanság határát súrolják amikor az oldal tartalma körbe van tapétázva villogó animált bannerekkel.
Szvsz ha valaki vállalja hogy fenntart egy oldalt akkor ne zsarolja a felhasználókat következményekkel. Ha nem tudja akkor zárja be, az emberek meg pártoljanak át a publikus trackerekre és oda töltsék fel a tartalmat, és akkor nincs oldal-fenntartás függőség.
Nem fog kitiltani ez miatt az Ncore, mert nem kapcsolóm ki a blokkolót?
És ti kikapcsolnátok a helyembe a többi torrent oldalnál is?
Vagy kaphatók valami vírust a reklámok miatt?
Ha a letöltésre oldalra megyek ott már bejönnek a reklámok, és a majomparádénál is bejönnek a reklámok.
Tegnap nem volt ilyen, lehet frissítetek valamit az oldalon?
Most már tudom miért jönnek be a reklámok, vírust kaptam az online filmes oldalakról.
Hiába van reklám blokkolom ezt is ki játsszák a felugró reklámokkal.
Hiába rakom újra a windowst, ha megint nézek filmet megint ez lesz, már nem egyszer fordult elő.
Miért kell ilyennek leni a online filmes oldalaknak?
A torrent oldalaknál még sose kaptam vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!