Erről a mobilról netezéshez és fényképezéshez mi a véleményetek? Https:edigital.hu okostelefon lenovo-vibe-c-a2020-dual-sim-kartyafuggetlen-okostelefon-whi te-android-p424567 NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉRDEMLEGES VÁLASZOKAT!
Erről a mobilról netezéshez és fényképezéshez mi a véleményetek?
NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉRDEMLEGES VÁLASZOKAT!!!
Itt olvasd el a kommenteket:
"It's the worst phone I have ever held..."
Írtad, hogy fényképezéshez használnád. Bár nem tudom, hogy ezt mennyire kívánod komolyan űzni, de egy 30 ezres telefontól sztem ne várj sokat ilyen téren. Jó, persze ha elmész helyekre és világos van, akkor lehet képeket készíteni emléknek, de ez közel sem lesz professzionális.
Férfi hiányában Titeket kérdezlek.
A netezéshez "úgy ahogy" mit jelent???
Ezek a kommentek nem magyar nyelvűek, de köszönöm szépen.
Családi kirándulásokkor készült fényképezéshez használnám.
Az a bajom, hogy van egy telcsim, gyermekeimnek is ilyent vettem. Microsoft új garis, de akadozik a net és most borultam ki teljesen, amikor magától törlődtek a képek...
Köszönöm, ha infókkal segítetek.
Szerintem rendeld meg online edigitalban, aztán ha nem jön be, 14 napod van visszavinni.
De én még mindig az mondom, hogy egy 30 ezres telefontól nem kell sokat várni.
Hogy érted, hogy letörlődött? Honnan? A telefonról, vagy fel volt szinkronizálva, és a felhőből is?
A netezés telefonhoz képest relative gyorsan megy vele.
Nyílván nem lehet semmilyen szinten összehasonlítani egy laptoppal, vagy egy PC-val, de a facebookot, és az E-mileket meg lehet vele kacsintani viszonylag gyorsan.
Egy telefontól nem kell elvárni olyasmit, ami nem az ő feladata,
Érem ez alatt a fényképezést is. Egy gombostű fejnyi kamera nem arra való, hogy értékelhető képeket csináljunk vele. Nem is fogsz.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, NAGYON RENDES EMEBEREK VAGYTOK!!! :-)
Letörlődött a Sim kártyáról, de most Valaki ajánlotta, ha még nem fotóztam vele, akkor lehet, hogy vissza tudja hívni a képeimet...?!
Szerintem az nem a SIM kártyádról törlődött le, hanem SD kártyáról vagy a telefon belső memóriájából.
A SIM kártyán nincsenek képek, max telefonszámokat és SMSeket tárol, de azokat is manapság a telefon kezeli és szinkronizálja fel a felhőbe.
Ha SD kártyán voltak, akkor van rá esély, hogy visszahozhatod. Már ha működik a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!