Miért ilyen pocsék a Chrome letöltője?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Mostanában töltögetek jónéhány dolgot, amik több GB ot foglalnak fájlonként akár. Az a szitu, hogy ha nem ülök a gép előtt, függetlenül attól, honnan és mit töltök, a sebesség rohamosan lecsökken 0 KB/s re, majd ha sokáig tétlenkedek, meg is szakad. Ám de ha előtte ülök és az egérrel kattintgatok párat, akkor lassan vissza felpörög a letöltési sebesség. Hallott már valaki ekkora m@rhaságról? o.O Böngésző még velem ilyet nem csinált... Az IE t kivéve, még évekkel ezelőttről. Net beállítások rendben, driverek rendben, hardverek rendben, semmit nem lehet a gépre vagy az OS re fogni. Más szoftver ezt nem csinálja. Próbáltam újra tenni a Chrome t, a probléma marad. Full uninstall a YU val, tiszta telepítés újra, semmi. Ha az Internet Download Managerrel töltök, atomstabil, és meg sem szakad. Háttérben nem fut semmi, mikor a Chrome aktív. Nincs más oldal megnyitva, csakis a letöltések. Na de őszintén. Miért kell interaktívnak lennem a böngészőben, hogy a letöltés ne szakadjon meg, vagy ne csökkenjen a sebessége... Ez most szándékosan ilyen, vagy csak bugos? Légyszi ne javasoljatok más böngészőt, mert próbáltam, és bár a letöltések elég normálisan dolgoztak, a böngészés sebessége nem tetszett. 16GB RAM om van egy i7 es és egy SSD mellett, így a Chrome volt a legoptimálisabb. Ezt az egyetlen hátrányát kivéve... Van valakinek valami ötlete? Ui.: az IDM próbája lejárt, és nem szeretném megvenni, a crack + serial pedig nem működik egy idő után (a szoftver rájön, hogy hamisan aktiválták).2017. aug. 27. 12:47
1/3 anonim válasza:
A Chrome most kapott egy terjedelmes frissitést, mert egy Facebook vírus támadta, sőt bővítményt telepített bele, ha nem volt megfelelő védelem a gépen.
Egyet tehetsz: teljes egészében takarítsd le, de még a regeditből is, takarítsál Ccleanerrel (Free), aztán futtass el egy online scannert (pl. Esetét). Ha minden OK, akkor pedig innen töltsd le az újat és engedélyezd a tűzfalon is. [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, megpróbálkozom vele. Mellesleg Avast Internet Security van a gépen, eddig fogott minden vírust, gondolom ezt is megfogta volna, szóval nem tudom mi lehet a baj :S De igyekszek megtalálni...
2017. aug. 27. 14:30
3/3 anonim válasza:
Nekem ESET Internet Security10 van megvédte a gépet, de szokása szerint kicsit belehalt. Ez nem gond, megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!