Hogyan tudnám ezt a háttérképet lementeni?
Figyelt kérdés
Frissített a Firefox, ezután egy gyönyörű képet tartalmazó oldalon közölte a Mozilla, hogy a Firefox naprakész:
A háttérképen a csillagos égbolt alatt a felkelő Napnál nézelődik a róka.
Gondoltam, letöltöm a képet, de nem sikerült. Jobb gombra nem jelenik meg kép letöltése. Elmentettem az egész oldalt, és a mentés mappájában megnéztem, de ott se volt benne a kép. Megnéztem az oldal adatainál (Média), ott svg kiterjesztésű fájlt jelzett háttérnek. Ezt hogyan tudnám letölteni? Az svg fájl helyét másolva a böngészősávba megint nem jelent meg a kép.
2017. aug. 26. 21:14
1/7 Dongaben válasza:
Google-ban: "mozilla firefox háttérkép", és "képek". Ott köztük van ez is...
2/7 lali51 válasza:
Próbáld meg, Windows kellékek,kivágás.Jelöld ki az egészet és mentés másként.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az első módszerrel sikerült is leszedni!
2017. aug. 26. 21:37
4/7 Hominida válasza:
Tedd fel magadnak az ingyenes Lightshot képernyőmentő programot, nagyon ügyes és takarékos, ilyen esetekben egy PrintScreen gomb az összes tennivaló.
5/7 A kérdező kommentje:
4. A képen még vannak más elemek, feliratok. Azok nem kerülnének így bele a képbe?
2017. aug. 26. 22:38
6/7 Hominida válasza:
Valóban, én nem értettem, hogy mi is a szándékod.
7/7 Hominida válasza:
Az SVG fájlokat egyébként az Inkscape-pel vagy más, vektorgrafika kezelésére képes programmal tudod megnyitni és szerkeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!