Nálatok megy az UPC-nél a torrentezés?
Nemrég váltottunk UPC-re az internetszolgáltatást és azóta nem akarnak elindulni a torrentek az Ncore-ról. Látja a Seedere/Lecher-ket, viszont mintha nem tudna csatlakozni hozzájuk. T-Home-nál ilyen nem volt, ott simán, bármikor tudtam tölteni, UPC-nél sajnos nem...
Valahol mintha olvastam volna, hogy UPC korlátozza a kapcsolatot és napközben nem megy a P2P ??? Valaki esetleg erre megoldást? Köszi!
Minden szolgáltatóról terjengnek ilyen megalapozatlan pletykák. Ha valóban ilyen történne, akkor az összes magyar tech oldal címlapon hozná, nem gondolod?
Bizonyára kaptál egy modem-router készüléket, technológiától függően. Annak a beállításaiban kapcsold be az upnp-t.
Átnéztem a beállításait, nem találtam UPNP-t sehol. Hol keressem?
Utorrentet használok, véletlenszerű port beállítással és tűzfal átengedéssel (gyári win7 tűzfal megoldás).
Nem tudom hol a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!