Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nálatok megy az UPC-nél a...

Nálatok megy az UPC-nél a torrentezés?

Figyelt kérdés

Nemrég váltottunk UPC-re az internetszolgáltatást és azóta nem akarnak elindulni a torrentek az Ncore-ról. Látja a Seedere/Lecher-ket, viszont mintha nem tudna csatlakozni hozzájuk. T-Home-nál ilyen nem volt, ott simán, bármikor tudtam tölteni, UPC-nél sajnos nem...

Valahol mintha olvastam volna, hogy UPC korlátozza a kapcsolatot és napközben nem megy a P2P ??? Valaki esetleg erre megoldást? Köszi!

2017. aug. 25. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden szolgáltatóról terjengnek ilyen megalapozatlan pletykák. Ha valóban ilyen történne, akkor az összes magyar tech oldal címlapon hozná, nem gondolod?

Bizonyára kaptál egy modem-router készüléket, technológiától függően. Annak a beállításaiban kapcsold be az upnp-t.

2017. aug. 25. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Port probléma lesz.
2017. aug. 25. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Átnéztem a beállításait, nem találtam UPNP-t sehol. Hol keressem?

Utorrentet használok, véletlenszerű port beállítással és tűzfal átengedéssel (gyári win7 tűzfal megoldás).

Nem tudom hol a hiba!

2017. aug. 25. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Próbáld ki a qBittorrent-et vagy a Deluge-et, fényévekkel jobb mindkettő, mint a uTorrent. Legalább húsz embernek ajánlottam már, és csodák csodája: aki váltott, annak minden torrent-gondja megoldódott. Akik meg ragaszkodtak a uTorrenthez, azok azóta is csak kínlódnak vele. Tiéd a döntés.
2017. aug. 25. 23:03
 5/7 anonim válasza:
nekem megy a upc-nél a utorrent. Igazából Upc-s internettel sokkal jobb torrentezni, mint T-kakival, mert a upc nekünk mindig hozza a max-ot, míg a t-nél a min. is kínlódás
2017. aug. 25. 23:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom az ajánlott kliens programot!
2017. aug. 26. 06:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam mindegyik kliens programot, mindegyikkel ugyanaz a helyzet, nem indul el, látja a felhasználókat, de semmi kapcsolódás. További ötlet?
2017. aug. 27. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!