Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert nem működik a routerem?...

Miert nem működik a routerem? (Tp-link-WR841N)

Figyelt kérdés
Egyszerűen mar nem tudom mit tehetek már. Pár napja még jo volt a routerem, minden működött, de volt egy nagy takarítás es persze kihuzigaltam mindent, majd később vissza. Az első probléma az volt, hogy az utp kabel eltört, azt nem régiben kicseréltem, emiatt egy jel nem villogott, azóta ujra villog. Most meg az a probléma, hogy CD-vel próbálom kongirulálni, es egyszerűen nem engedi, mert folyton ki írja, hogy dhcp nincs engedélyezve..közbe megnéztem, és automatikuson van. Emiatt nem tudok belépni a router oldalára se, es net sincs. Mi lehet a gond? Az uj kábel miatt lehet? Win7 op rendszerem van.
2017. aug. 24. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

A dhcp nincs engedelyezve kb arrol szol, hogy a rendszered beallitasa szerint automatikusan (dhcprol kiosztott) ipre var, amit a routertol nem kap meg, mert

- nincs kapcsolat, vagy

- a router dhcp szervere nem mukodik, vagy

- a router hibas (stb).

Gyanithatoan kabelhiba, ha azt babraltad.

2017. aug. 24. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
A kábel sokat számít, hogy milyen? Mert most villog az is ami eddig nem, mert ugye az előző eltört. Esetleg az új kábel miatt lehet az egesz?
2017. aug. 24. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Rosszul volt összekötve, most viszont érzékeli. De viszont nincs net, azt írja...
2017. aug. 24. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A routeren van net?

Konfigjaban lathatod.

2017. aug. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!